Nincs ilyen widget!

Monszunt, bírod?!

Ellepték a Facebookot és az Instagramot a viharokról készült home-videók, valamint az özönvizek önkéntes tudósítói által posztolt katasztrófafotók. A tikkasztó hőség után ránk köszöntő hűsítő záporok, zivatarok eleinte még a mélyen szunnyadó, pozitív hozzáállást is előcsalogatták hazánk honpolgáraiból, akik mosolyra fakadva hallgatták Madonnától a Rain című örökérvényű slágert, ám mára az időjárás tekintetében erősen beköszöntött a" tele van a hócipőm" korszak. (Szerző: Zboróvári Kriszti)

Monsoon-Wallpapers.jpg

Gyakorlatilag mindennap esik. Ömlik, zuhog, és hömpölygő folyamként utat tör az égi manna, amely saját kényére-kedvére esetenként drasztikusan megváltoztatja a domborzati viszonyokat. Erdőn-mezőn tett sétáink során ez utóbbiról saját szemünkkel is meggyőződhetünk. Tavasz óta szinte állandósult az eső, ami ellen ugyan lehet tiltakozni, bár ez vajmi kevés hatással van a meteorológiai helyzetre. Jobb, ha beletörődünk, hogy immáron a Kárpát-medence égbe magasodó bérceinek ölelésében is van rá módunk, hogy a Dél-Kelet Ázsiában őshonos monszun éghajlat minden szépségét kiélvezzük. Nézzük a jó oldalát. Ha becsukjuk a szemünket, akár a Nyugati pályaudvar mellett ácsorogva is átélhetjük Banglok utcáinak izzasztó páradús levegőjét anélkül, hogy többszázezret költenénk utazásra.

monsoon-wallpaper-6926-7321-hd-wallpapers.jpg

Gyanítom, hogy ezzel kevés honfitársam elégedetlenkedését vagyok képes legalább kismértékben megszelidíteni, de azért én mégis adok egy esélyt arra, hogy megmutassam az esőben és a viharban rejlő szépségét néhány jól sikerült fotóval. Addig is esernyőket, gumicsizmákat kitartást és pozitív életszemléletet elő, és ne feledjük, eső híján a szivárvány csodájában sem gyönyörködhetnénk!  

thunderstorm-pictures-4425-4671-hd-wallpapers.jpg

storm-wallpaper-4406-4651-hd-wallpapers.jpg

thunderstorm-wallpaper-4418-4664-hd-wallpapers.jpg

storm-4412-4658-hd-wallpapers.jpg

rain-drops-over-leafs-wallpaper.jpg

storm-background-4405-4649-hd-wallpapers.jpg

monsoon-wallpaper-6919-7314-hd-wallpapers.jpg

monsoon-clouds-wallpaper.jpg

monsoon-rain-wallpaper.jpg

rai21h.jpg

fresh-monsoon-tulip-flowers-wallpaper.jpg

monsoon-1a.jpg

monsoon-0v.jpg

monsoon-wallpaper-6921-7316-hd-wallpapers.jpg

monsoon-wallpaper-6922-7317-hd-wallpapers.jpg

dog-watching-rainfall.jpg

Képek forrása 1, 2, 3.

 

 

süti beállítások módosítása