Nincs ilyen widget!

Rólunk

 

A dekoodert tíz – a design, építészet, lakberendezés és dekoráció témában eddig egymástól függetlenül publikáló – hazai blogger hozza működésbe.

Közös érzés terelt egymás mellé minket: mindannyian hiszünk abban, hogy életterünk, környezetünk vagy életminőségünk jobbá tétele csak rajtunk és nem az anyagiakon múlik. Hogy szépérzékünk stimulálásával nyitottabbá, befogadóbbá válhatunk. Meggyőződésünk, hogy nem lehet elégszer ráirányítani az újdonságokra nyitott, a téma iránt érdeklődő emberek figyelmét egy-egy merész, meglepő és kreatív ötletre, tárgyra, épületre vagy alkotásra, és nem utolsó sorban a környezettudatosság fontosságára.

Szerencsére egyre többen fordulnak a térformálás, a lakáskultúra irányába. Virágoznak a „Csináld magad!” mozgalmak, egyre nagyobb az igény a öko-szemlélet megtapasztalására és átadására. Mi, akik szakemberként ezen a területen dolgozunk nap mint nap, látjuk azt, hogy mind többen vágynak a szépre, a minőségre, a kreatív megoldásokra. Formatervezők és művészek, építészek és lakberendezők segítik őket munkáikkal.

Ahhoz, hogy a két tábor összekapcsolódjon, úgy gondoljuk, kell egy közös fórum.

Egy portál, ahol szakértők szemszögéből mutatjuk meg, hányféle módon lehet szép, személyre szabott otthonban élni; ahol kézzelfoghatóvá válik a design- és környezettudatos életmód; ahol magyar és külföldi tervezők munkáin, alkotásain keresztül nyerhetünk inspirációt. Egy oldal, amely segít a tájékozódásban, amely egy helyen gyűjti össze a téma érdekességeit, újdonságait.

És kell egy csapat. Egy közösség, amelynek tagjai értékes cikkekkel, tanácsokkal, képekkel, közös eseményekkel és megjelenésekkel hangolják át az olvasók érzékeit.

Inspiráló olvasást és stílusos átváltozást kíván:

a dekooder

süti beállítások módosítása