Nincs ilyen widget!

Klein Kinga

 Lehunyom a szemem, azt mondom lakberendezés és leírom, mit látok.

Látom a Philip Johnson féle Üvegházat.

Látok mintákat, lehet egzotikus és vad, visszafogott  vagy  geometrikus. Látom William Morris, Tricia Guild, Josef Frank és a Marimekko világát. Behatolok a textilekbe: mintha mesében járnék.

Látom egy kőrisfa sugaras metszetét, végigsimítom a kezemmel  jellegzetes erezetét és érzem az illatát. Aztán látom amint burkolat egy falon, ahová a délutáni nap besüt s a közeli csővázas szék árnyéka megnyúlik a falon.

Látom  a zsaluzás mintáját büszkén viselő betonfalat, amely előtt buja, meggyvörös színű, minimál vonalú kanapé szerénykedik, mellette otthonos fényt áraszt egy egzotikus rizspapír állólámpa.

Látok kézzel festett színes falicsempéket egy arab konyhában és óriás méretű szürke-bézs-barna érdes felületű burkolólapokat egy olasz katalógusban.

Látok letisztult szanitereket, kis ufóknak kinéző formatervezett asztali lámpákat, gyönyörű árnyalatú kopott, piszkos-türkiz falakat és a régmúltról suttogó öreg cseresznyefa bútorokat.

Látom a Crysler tornyot New Yorkban, egy vidéki házat Szicílában és Zaha Hadid alkotásait világszerte.

Látok  Artek bútorokat és Iittala üvegtárgyakat egy budapesti lakásban, zen letisztultságot egy belga várkastélyban, falra festett virágokat egy festőnő loftjában és Alice világát a Tükörországból egy étteremben.

S folytathatnám a sort, de sohasem lenne vége, mert végtelen és sosem lenne teljes. Mégis megpróbálom bemutatni őket a teljesség igénye nélkül a blogjaimban és itt a dekooderen. Fogadd szeretettel!

Kinga

Blogjaim: Szoba kilátással és Konyhasziget

E-mail: kleinkinga26@gmail.com

Tőlem származó írások itt a honlapon: http://dekooder.blog.hu/media/image/201101/

süti beállítások módosítása