Nincs ilyen widget!

Helló július!

A hétindító hajnali jégeső és a radarképen vészjósló vörösbe forduló viharzónák ellenére mi a dekooder háza táján igenis hiszünk a nyárban. Gumicsizmával, esernyővel, aláöltözettel felszerelkezve szélesre szabott mosollyal az arcunkon üdvözöljük júliust, az év hetedik hónapját. Noha kint viharos szél tombol, a szívünkben napsütötte tengerpartok álomházai kelnek életre, melyekkel sikerül szinten tartanunk a nyár iránti elkötelezett rajongásunkat. (Szerkesztette: Zboróvári Kriszti)

12.jpg

Azoknak, akiknek hozzám hasonlóan komoly kihívást jelent a mintegy tíz fokos hőmérsékletcsökkenés, azt javaslom, vadásszanak le egy kellemes last minute nyaralást a netről, és a levegőbe emelkedő charter gép ablakából búcsút intve hagyják hátra a magyar ugar bizonytalan időjárását. Megsúgom, dekoody is már javában csomagol, jövő kedden ő is utazik, hogy hova, az még titok, de hamarosan szokásos útibeszámolójával kedveskedik majd követőinek.

9.jpg

Addig is egy szívszorítóan szép tengerparti vityillóval igyekszünk az üdüléssel kapcsolatos motivációkat a magunk módján megemelni olvasóink körében.

4.jpg

8.jpg

11.jpg

6.jpg

10.jpg

1.jpg

5.jpg

2.jpg

7.jpg

3.jpg

Képek forrása.

 

süti beállítások módosítása