Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó 2013.10.13.

Régi séma, ha valamit reklámozni akarsz, tégy mellé egy szexi nőt, egy gyereket vagy egy kutyát. Gondoltam nem hagyom el a járt utat, bár a csajokat elhagyom, tekintve a közönség összetételét. Nézzük meg együtt, mit is tartottak érdemesnek a kollégák bemutatásra!  (Szerkesztette: Burai Gertrúd)



dekooder banner 125x125.png

hna 2013 01 26.png
Aletta a héten egy izgalmas játékra hívta fel a figyelmünket. Játék, mert nyerni lehet egy helyes tippel, és vizuális élmény, mert fantasztikus dizájnkoncepciókat láthatunk. Gyorsan meg kellene nézni, mert holnap lejár a határidő. Katt ide! Hajrá!
hna design studio Facebook oldalát itt követhetitek, ahol Aletta rendszeresen frissíti képtárgyűjteményét és ötletekkel lát el bennünket.

dekooder banner 125x125.png

s2_1.png
Gréti főleg férfiakat érintő témákkal foglalkozik, de ha megbocsátjátok nekem a képzavart, nem hímsoviniszta annyira, hogy azt gondolná, ezek az anyagok a hölgyeket nem érdekelhetik. Most egy guszta fotós alkalmatosságot mutatok nektek, amit ugyan nehéz elképzelni egy hölgyön, de egy férfin szívesen nézegetjük. Ha érdekel, katt ide!
A Szivarzseb Facebook oldalát innen éritek el.

dekooder banner 125x125.png

kriszti.png

Kriszti blogjában találtam egy cikket, ami pont egy éve a vénasszonyok nyarával foglalkozott, amolyan lakberendezősen. Mivel ez most is aktuális lehet, ajánlom szíves figyelmetekbe. Katt ide!
 ArtInterior Facebook oldalához itt tudtok csatlakozni.

dekooder banner 125x125.png

szoba kilatassal_2.png
Kinga egy olyan helyre visz el minket, ami az idő előrehaladtával egyre jobban fog hiányozni, míg tavasszal olyan fokú vágyódásunk lesz, hogy az már fájdalmat generál a tüdőcsúcsunk tájékán. Miről beszélek? Nézzétek meg itt!

Szoba kilátással Facebook oldalát itt tudjátok követni. Napközben csodaszép enteriőrökkel, este pedig késő esti tárlattal lep meg bennünket.

dekooder banner 125x125.png

fejlec_120403_ok1 másolata.jpg

Timi nyáron az isteni olaszoknál járt, amit természetesen bőven megörökített memóriakártyán. Élményeit megosztja velünk is, ami szintén a "nemsokára fájni fog" kategória! Nézzétek!

Az Otthon és dekor Facebook oldalához itt tudtok csatlakozni.

dekooder banner 125x125.png

ba interior.png
Annamária a héten egy különleges dizájnt mutat be, ami egyedisége ellenére igazán jól inspirál minket ahhoz, hogy akár magunk is nekiálljunk valami hasonlónak. Nézzétek
 
Annamária Facebook oldalához a ba interior design-hoz itt tudtok csatlakozni, ahol további enteriőr képek és ötletek várnak Benneteket.
 

dekooder banner 125x125.png

bloglapozo szf.jpg
Juhéjj! Nem csak inspiráció, hanem valódi, saját terv, ami megvalósult. Jó elképzelés, szép kivitelezés. Nézzétek Fanni csodáját itt!
KERTdesign Facebook csapatához ITT tudtok csatlakozni.

dekooder banner 125x125.png

Fejl+ęc2.jpg
Zsófinál is elindult a tökölés  :-) ! Bár sokaknak a könyökén jön ki, mégis mikor it az idő, kétségbeesetten keresünk új ötletek után. Itt segítséget kaphattok. 
Még több érdekes és szép képekben gazdag cikket ITT olvashattok Zsófi blogján.

dekooder banner 125x125.png

inspiration4 banner.jpg

Réka hamarosan új bloggal jelentkezik, addig is, ha szeretnél többet megtudni az Inspir4ation kreatív csapatáról, látogass el honlapjukra:  Inspiration4.

Ha szeretnél tippeket kapni, hogyan tedd jobbá szolgáltatásodat vagy csak szereted a designt, akkor csatlakozz hozzánk Facebookon.

dekooder banner 125x125.png

süti beállítások módosítása