Nincs ilyen widget!

Marie Claire Fashion Days 2013

Péntek este Marie Claire Fashion Days 2013 egyik szponzorának jóvoltából ismét bemehettem a rendezvényre, de ezúttal nem a fotósoknak lekerített rész mellől, hanem annak kellős közepéből, színpad előtt állva csodálhattam meg és fotózhattam le a ruhakölteményeket. Igazi szájtátós ruha ezúttal nem ment végig a kifutón, sokkal inkább a hordhatóság jellemezte az ez évi felhozatalt. Volt köztük szép számmal olyan, amelyet magam is felvennék. (Ha kíváncsiak vagytok az összes ruhára, blogomon megnézhetitek őket ide kattintva - hna design studio)

0 marie claire fashion days 2013.jpg

ARTISTA

Az Artista ruháit az Art deco formavilága, a fény-árnyék hatások és a kontrasztok inspirálták. A kollekciót a finom színek és anyagok jellemezték.

1 marie claire fashion days 2013.jpg

2 marie claire fashion days 2013.jpg

DANIEL BENUS

Benus Dániel ruháit napjaink divatos zenei irányzatai inspirálták. Hogy hogyan is mutatott mindez Lakatos Márkon, azt a blogomon megnézhetitek.

3 marie claire fashion days 2013.jpg

4 marie claire fashion days 2013.jpg

DORA ABODI

Abodi Dóra némely ruhája egészen kifinomult volt, de többnyire inkább egy modern törzsi vonulatot véltem felfedezni bennük némi amerikai focis beütéssel. A többi képből a blogomon mindent meg fogtok érteni...

5 marie claire fashion days 2013.jpg

6 marie claire fashion days 2013.jpg

DORI TOMCSANYI

Tomcsányi Dóri panel ihlette ruháit a Rhododendronok üde zöldsége dobta fel, na és persze az élénk piros. A sorba bekerült pár kék-zöld összeállítás is. Összességében elmondhatom, hogy a kollekció sokszínűségével nem igazán tudtam mit kezdeni, de külön-külön nem voltak rosszak a ruhák. 

7 marie claire fashion days 2013.jpg

8 marie claire fashion days 2013.jpg

ELYSIAN

Az Elysian ruhái kifinomultak voltak, különösen a kék és aranyló szettek, de volt egy-két rojtos, uszályos szépség is.

9 marie claire fashion days 2013.jpg

10 marie claire fashion days 2013.jpg

ENJEY

Az Enjey visszafogott színű, érdekes szabásvonalakkal és színkombinációkkal tarkított kollekciót mutatott be. Volt pár kellemes, suhanós összeállítás is közöttük.

11 marie claire fashion days 2013.jpg

12 marie claire fashion days 2013.jpg

KONSANSZKY

Konsánszky Dóra kollekcióját a sportosság és a szalagok szőtték át, melyeket átitatott némi japán beütés is. Kimondottan tetszetősek voltak. Ha valamiért, akkor a narancs-fekete ombre nadrágjáért megérte elmennem a bemutatóra. A blogomon azt is megnézhetitek.

13 marie claire fashion days 2013.jpg

14 marie claire fashion days 2013.jpg

NORA SARMAN

Sármán Nóra ruhái nagyon szépek voltak, de nagyon vegyesek. Természetesen akadt pár nagyon szép, de volt köztük pár erotikusnak ígérkező is, amelyek nem igazán váltották be a hozzá fűzött reményeket és nem csak azért, mert női szemmel néztem. Ebben az esetben nem a kevesebb volt a több.

15 marie claire fashion days 2013.jpg

16 marie claire fashion days 2013.jpg

NUBU

Azt hiszem, ha választanom kellene kedvenc kollekciót, akkor az a Nubu-é lenne. Geometikus, architektonikus, nyomott mintás ruháin még az egyik kedvenc bérházam fotói is feltűntek. Ezeknek a ruháknak a tarkábbik, kontrasztosabb felét szívesen hordanám.

17 marie claire fashion days 2013.jpg

18 marie claire fashion days 2013.jpg

THE FOUR

Végül a The Four ruháiból mutatnék kettőt. Egyszínű darabokat kombináltak a tervezők nyomott mintásakkal és teljesen klasszikus színvilágba ültették a Harlem ihlette mintáikat. Az igazat megvallva a rojtok ellenére is jól néztek ki ezek az öltözetek.

19 marie claire fashion days 2013.jpg

20 marie claire fashion days 2013.jpg

Fotók: Hujber-Nagy Aletta

süti beállítások módosítása