Nincs ilyen widget!

Az úridivatnak dicsőítése

Van egy rossz, meg egy jó hírem. Melyikkel kezdjem? Na jó, legyen előbb a jó. A jó hír az, hogy a férfiak megtalálták az egyensúlyt az öltözködésben. Már nem csak a végleteket találjuk a palettán, jelesül az egyik oldalon a klasszikus business stílus, míg a másik oldalon a bőszárú kapri papuccsal, vagy a full metroszexuális fazont, akihez ha közel hajolsz még érzed az uborkás pakolást, pedig igyekezett bő parfümszórással más hatást elérni. Manapság már más a szitu.


Manapság a férfiak elkezdtek szeretni öltözködni. Manapság a férfiak játszanak a stílusokkal, és manapság a férfiak kezdenek is ehhez érteni. Visszatér a nyakkendő az üzleti szigetre való száműzetése után. A dizájner öltöny nem azt jelenti már, hogy a klasszikus hajtókát fél centivel arrébb varrják a galambszürke együttesen, és már nem csak a hölgyek hordhatnak cipőt mezítláb, vagy színes-mintás zoknit az elegáns bőrcipőhöz. Egy fotóról meg tudjuk állapítani, hogy melyik évben készült, mert a férfiak frizurája is változik évről, évre, és az is árulkodó, hogy a tavalyi magas és fehér talpú bakancsban van, vagy esetleg egy idei "heffnercipőben". Elkezdtek figyelni a részletekre, a harmóniára, az elegancia implementálására az új irányzatokhoz. 

És, hogy mi a rossz hírem? Szerintem tudjátok. A rossz hír az, hogy itthon ez még nemhogy gyerekcipőben nem jár, de még csak embrióállapotban leledzik. Bár én már látom az ultrahangon, hogy integet.

Nick Wooster, a stylusikon



süti beállítások módosítása