Nincs ilyen widget!

A húsvéti dekor szerintünk - 2013

Tavasszal a madarak, virágok ébredése, a melengető napsugarak mind az életet ünneplik, mi pedig Húsvétkor szeretjük ünnepi ruhába öltöztetni az otthonukat. A családi asztalt gyönyörű virágokkal, nyuszikkal, színpompás tojásokkal, barkafával, különleges tálalással díszítjük.
Mi, a dekooder szerkesztői most együtt, egy cikkben mutatjuk meg olvasóinknak kedvenceinket.

il_fullxfull.jpg

dekooder banner 125x125.png

Móninak azért ez a kedvence, mert a személyes névre szóló ültetőkártya helyett ez egy nagyon kedves vendégváró megoldás.
A mandaline Facebook táborához itt tudsz csatlakozni.

h.jpg

dekooder banner 125x125.png

Alettának ezekből a hihetetlenül friss, tavaszi színekben pompázó spulnikból készített dekoráció tetszett meg leginkább idén. Egyrészt, mert elvonatkoztat a hagyományos húsvéti dekorációktól, másrészt azért, mert ez egy újabb nagyszerű példája az újrahasznosításnak, ami Aletta számára nagyon fontos.
A hna design Facebook-csapatához itt tudsz csatlakozni.

il_fullxfull2.jpg

dekooder banner 125x125.png

Timi szeret mindent, ami csillog, és mindent, ami lila, így nem csoda, hogy ezekre a csillámos tojásokra esett a választása. Könnyen készíthettek hasonlót, ha jól beragasztózzátok a tojásokat, és beleforgatjátok csillámporba. A tökéletesség kedvéért a csillámporozás előtt le is festhetitek a tojást a csillámmal azonos árnyalatúra, hogy még tökéletesebb legyen az összkép.
Az Otthon és dekor Facebook-táborához itt tudsz csatlakozni.

c41cf4c3433b7d9e047e6d7ac0ef83c2.jpg

dekooder banner 125x125.png

Fanni ezzel a vintage ajtódísszel figyelmeztet, hogy kezdődik a kertszezon! Ha Ti is osztoztok a tulipán mániában, látogassatok el a KERTdesign-ra!
A KERTdesign Facebook táborához itt tudsz csatlakozni.

00db2e7040bb5a4d433539bd15d06224.jpg

dekooder banner 125x125.png

Kinga szerint az egyszerű - szép. Mostanában egyre jobban vonzódik a natúr színösszeállításokhoz, melyekből a blogján is bemutat néhányat.Mit gondoltok?
A Szoba kilátással Facebook oldalához itt tudtok csatlakozni.

5..jpg

dekooder banner 125x125.png
Csorba Anita
idén a legzöldebb húsvéti ötletnek ezt a tojáshéjból és búzafűből kreált ültetőkártyadíszt találta, ami egyben az ünnepi asztal dísze is, nézd meg hogyan készítheted el Te is!
Az Inspiráciok Lakberendezéshez facebook oldalához itt tudsz csatlakozni, Anita kreatív lakberendezési blogját pedig az inspiraciok.hu oldalon találod!

dekooder banner 125x125.png

Rékának a tavasz színeiben pompázó, cukorgolyókkal borított tojások az idei kedvencei. Könnyedén elkészíthető dekoráció, melynek segítségével pár perc alatt beköltözik a tavasz otthonodba, még akkor is ha kint zord idő uralkodik!
Az Inspiration4 Facebook táborához itt tudsz csatlakozni!

Sprinkle-Easter-Egg-DIY.jpg

dekooder banner 125x125.png

Annamária egy szépséges, könnyedén és gyorsan elkészíthető tavaszias hangulatú asztali dekorációt választott kedvenc virágával a tulipánnal, mely már az óvodában is a jele volt. Ez az ötlet abban nagyszerű, hogy akár az utolsó pillanatban is elkészíthető, és a virágokat mi magunk is eltudjuk így rendezni egy nagyon egyszerű módszer segítségével, itt megnézheted hogyan.
A ba interior design Facebook oldalához itt tudsz csatlakozni!

A húsvéti dekor szerintünk - 2013.jpg

dekooder banner 125x125.png

Zsófi ezt az egyszerűen stílusos megoldást ajánlja mindenkinek, aki nem szeret tojást festeni. Sok szép és finom húsvéti hangulat válogatást mutat még be a blogján

dekooder banner 125x125.png

Gréti olyat mutat nektek, amit nagy valószínűséggel nem fogtok otthon elkészíteni. Mindig érdekességeket kutat, most sem tette ezt másként. A bemutatott herendi nyuszi azért különleges, mert magyar oldalakon nem találjátok nyomát. Viszont .com-os oldalak bőven tartalmaznak róla, és társairól leírást. Aki nagyobb érdeklődést mutat a nyuszik iránt, keresse fel a Herend USA oldalát. Persze csak akkor, ha végignézte a bejegyzést.
Az Szivarzseb oldalához itt tudtok csatlakozni!

GCHER1349_0.png

dekooder banner 125x125.png

Csilla választása ezekre a neves hazai grafikusok által készített fatojásokra esett. A művészek által kigondolt mintákat egy Magyarországon egyedülálló tojásrajzoló plotterrel festették azokra. A tojások választott díszítéssel vagy egyéni szöveggel megvásárolhatók. A projekt szervezői darabonként 1000 Ft-ot ajánlanak fel a SOTE I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika újszülött intenzív osztályának javára. Bővebben: http://shop.pto.hu/digitojas.html

digitalis_himestojas_set1_pto.hu.jpg

dekooder banner 125x125.png

Kriszti a húsvéti asztal dekorálásához hozott egy nyuszitojásos tippet az ehető verzióból innen. Mindössze a nyers spagettiszálakból készült bajusz lóg ki a sorból, a csinos nyúl többi testrészét gyakorlatilag bátran fel lehet falni.
Az Artinterior Facebook oldalához itt tudsz csatlakozni.

bunny_egg.jpg

dekooder banner 125x125.png
VAnita kedvence a karácsonyi ünnepkör és az eklektika, és most e húsvéti hangulatkép sem tükröz mást. Szép és nem mellesleg csokival is betöltött aranytojásokra is bukkanhattok, ha jó helyen kerestek.

golden-eggs-feathers.jpg

süti beállítások módosítása