Nincs ilyen widget!

Univerzális poszterek a szobában, az irodában

Tálaljuk így sziporkázó ötleteinket!
 

Nikolausz Kopernikusz lengyel csillagász 540 éve születtett, 1473. február 19-én. Nevéhez fűződik a heliocentrikus világkép kidolgozása, mely szerint a Föld és a többi bolygó kering a Nap, s a Hold a Föld körül. Ha ilyen posztert teszünk otthonunkba vagy irodánkba, talán bennünket is világrengető gondolatok szállnak meg...(Szerző: Sziráki Zsófia)

Kopernikusz az elmélet publikálásával forradalmasította az egész világképet és megalapozta Galilei, Kepler és Newton felfedezéseit. Mi is merjünk nagyot álmodni, hogy aztán körülöttünk forogjon a Föld!
 
 

Illetve, ne csak álmodozzunk és üldögéljünk tétlenül, és várjuk az ihletet, hanem...

...süssünk ki valamit a konyhában! Például mennyei tészta sulymot. Ki tudja mi az? Vagy menjünk az irodába, ahol sziporkázó ötleteink olvasható tálalására és feljegyzésére ideális felület az átlátszó és fehér Pixer falmatrica:
Olcsóbb, mint a hagyományos táblák, nem rongálja a falat, mert egyszerűen feltehető és lehúzható, környezet- és irodabarát. Falon és asztalon egyaránt alkalmazható. Csak vizes bázisú filctoll kell hozzá.
 

Ja és ötletek, ötletek, ötletek, egy egész univerzumra való...
 
 
Lábjegyzet: Így nem kell a tükörre vagy táblára írni képtelen képleteink, ahogy Will tette a Good Will Hunting című filmben.
 

Forrás: 1 2 3
süti beállítások módosítása