Nincs ilyen widget!

Nagyflanc mondja: Nézd már, milyen szép váza! - Hogy ez egy urna?

Abban megegyezhetünk, hogy a halál mindenki életében fontos szerepet játszik. Az, hogy hogyan búcsúzunk szeretteinktől nagyban függ hitbeli meggyőződésünktől. Van akinél elképzelhetetlen az, hogy porrá váljon (halotti beszéd után szabadon: ismét), hisz akkor mi lesz a feltámadással, khm... De van, aki meg azt nem szeretné, ha a természet végezné el a krematórium munkáját. És van, aki gondolhat bármit, mert az itt maradók döntenek, vagy épp összevesznek a módszeren. 
Tudnotok kell, hogy ezt a piacot is felfedezte a dizájnerek kis csoportja és ízléses, valóban szívmelengető megoldásokat hoz, ugyanakkor giccses, blaszfémiába hajló termékek is készülnek. Összeszedtem nektek párat.
Az első az előzetesben szerepelt és nekem személyes kedvencem. Egy olyan urna, ami biztosítja a reinkarnációt (..és most ne vitatkozzunk össze azon, hogy ember lehet-e növény! Lehet. Van, aki már életében az. Hol tuja, hol tuskó.) A hamvakba vetett magvak kiserkennek és szép növénnyé érnek. Persze nálam kétszer halna meg az illető, de másnak ajánlom.


Ezek modern lakásokba is betehetők.

Közhelyes...

Ez a halott fejét próbálja mintázni....

Infantilisoknak...

Azoknak, akik megvették az éneklő halat.....

Halál a májra! fazonoknak...

Olyanoknak, akik sci-fi rajongók...

Olyanoknak, akik Szellemekkel suttogtak....

Technikarajongóknak. A távirányító, a kijelzőn futó képekhez kell.

Ittmaradottnak, aki a kandallóra szeretné kitenni. 

süti beállítások módosítása