- 2012.05.03. 15:17
A pár napja tartó hőség miatt "mindennapi kenyerünk" lett a jéghideg nyalánkságok valamelyik verziója, mert hála a fantáziadús cukrászoknak ízben ugyanúgy nincs határ, akárcsak formai megjelenésben.
Nem tagadom felpiszkált a téma és utánanéztem mi a helyzet fagyi fronton. Nagyon érdekes dolgokat találtam! (Szerző:kisFlanc)
Azon már persze senki sem csodálkozik, hogy sör ízű a fagyi, de azt hallottátok már, hogy a Jalapeno paprikás is létezik? Ez aztán a kemény cucc!!! Jegesen nyalni a tüzes gombócot! Érdekes összhatás lehet!
Azután itt a legújabb trend egyenesen Nyugat-Hollywood-ból, a borotvált jégkrém, ami fantáziadús mézharmat ízével csábítja a begerjedt édesszájúakat, habos, vattacukorszerű textúrája pedig csak még jobban gerjeszt és ugye itt van a kutya elásva, sok érzék egyszerre kielégítve, végül az ember beájul.
De még jönnek az örült ötletek is, amikor a fagyiból valami más lesz. Először következzenek a formai kutatómunka eredményei.
a nagy kedvencem a hírességek feje pálcikán:
a márkafüggők és luxusimádók, akik szeretik megadni még a nyalás módját is, nyalhatnak Chanel tölcsérből:
sőt készíthetünk malackás és bocis jégkrém szendzsókat:
akiket pedig a fagyi iránti szenvedély átbillentet a józan ész határán, akár a körmeire pingálhatja:
szappanként elajándékozhatja:
felkenheti a cipőjére:
vagy éppen világíthat vele a lakásban: