Nincs ilyen widget!

Dr. House meg a guminő - felnőtteknek

Régóta várok, hogy legyen valami értelmes apropója annak, hogy bemutassam, hol is tartunk mi emberek, magányosságunk komfortosabbá tételében. Az világos, hogy egyre jobban haladunk Gattaca felé, ahol csak a tökéletesnek van létjogosultsága és hulljon a férgese! Párhuzamot szoktam vonni a kutyatenyésztéssel és megemlíteni egy-egy leírásban, hogy „ha kutya lenne, nem tenyésztenék tovább”, de már ezt sem mondhatom, mert a mai kutyák nagy többsége, pillanatok alatt elpusztulna az emberi gondoskodás hiányában.

dobozlány.jpg

Nemrégiben láttam egy filmet Ryan Gossling főszereplésével, amiben az erős állkapcsán kívül, valódi színészi tehetsége is megcsodálható volt, melyben kissé mentálisan összezuttyanva, egy realdollt mutatott be menyasszonyaként. Felcsillant a remény, hogy majd most, de hamar kiderült, hogy ez a film valószínűleg csak az én tévémben ment. Most viszont dr. House (ki más) tette elém a kikerülhetetlen alkalmat a 8. évad 17. részében. Nem fogom leírni, nézzétek meg. Viszont nem lököm el a felém nyújtott kezet, és bemutatom nektek az ember nagyságát. Khm.......

 Hiroshi Ishiguro.jpg

Persze, hogy japán tudós: Hiroshi Ishiguro

house.jpg

Ryan gossling.jpg

Aki ismeri Asimov műveit pontosan tudja, hogy a távoli jövőben majd robotok vesznek körül minket, kivéve a Földet, ahol irtóznak a gondolattól is, pedig ott született az ötlet. A gazdagabbja távoli bolygókon él, egymástól elszigetelve, androidok által kiszolgálva (minden értelemben) és nem bírja elviselni egymás közelségét, még a látóhatáron sem. Nem áll tőlem távol a demagógia semmilyen formája sem, ezért én ezt könnyedén be tudom fogadni. Jelenleg ott tartunk, hogy bonyolultabb mozgásokat le tudunk képezni mesterséges módszerekkel, de ez még messze van az androidtól. Viszont nekem jó bemelegítés a témához. Innentől kezdve nem fárasztalak titeket, csak néhány gondolatot szúrok be a képek közé. Azok úgy is önmagukért beszélnek.

Előbb azért megmutatom egy videó segítségével, hogy egész jól haladunk.

Mint a témához legközelebb állókat, először az urakat szeretném ellátni néznivalóval. Az itt látható termékek még nem robotok, csak maszturbátorok. (olyan jó leírni :-) Semmit nem csinálnak, viszont nagyon szépek....és drágák. Egy jobb autó ára, ami így még szemérmetlenebbé teszi őket.

6a00d8341cb01f53ef0133ed0eeb8f970b-800wi.jpg

sil006.jpg

rdims.jpg

sil003.jpg

A hölgyek is találhatnak babát, maguknak valót, ha akarnak. Szó szerint az összes opció változtatható igény szerint, de ezt már nem részletezem. Aki nem hiszi, járjon utána.

fiú2.jpg

fiú.jpg

Aztán találunk ismerősöket is közöttük. Nyertes megfejtőt nem sorsolunk, de lehet találgatni.

tumblr_m0lvat21cM1qaq4vgo1_500.jpg

Vanessa_Realdoll_Vanessa_big.jpg

jennifer-aniston2_ZRcwg_37155.jpg

Ez meg itt, hogy keveredett ide?? Merthogy ez igazi.....Majdnem.....

A következő ösztönkör már kicsit kényesebb téma. Ezt nem kommentálom. Csak nézzük meg a képeket.

reborn-baby-colby-21306720.jpg

taylor-a.jpg

2nd Lisa 3 007.jpg

Pollyana 1.jpg

baba.jpg

taylor-22.jpg

Az utolsót viszont nem hagyom szó nélkül. Ez az idióta szülőkkel megáldott kislány arról híres a neten, hogy pedofiloknak szolgáltat esti elfoglaltságot a videóival. Bemutatja, hogy kell szép kislányból szexbabát csinálni. Szörnyűbb, mint bármi.

dakota.jpg

süti beállítások módosítása