Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó 26.

Ma nem igazán kedvez az időjárás szabadtérre vágyóknak,  pedig a nemzeti ünnep alkalmával érdekes programokon lehetne részt venni.  Hogy ne bánkódjon senki otthon maradó sem, igazi lélekmelengető olvasmányokat hoztam Nektek, hogy ellenpontozzuk ezt a szomorkás időjárást. Hogy mivel foglalkoztak szerkesztőink saját blogjaikon ezen a héten? Olvassatok tovább és megtudjátok!

A legkedveltebb heti  bejegyzésem ez a házilag kivitelezhető madáretető volt, amit akár gyerekekkel együtt is elkészíthettek. Kitaláljátok, mire van "felvarázsolva" a sok finom magocska? Ide kattintva megnézhetitek, eltaláltátok-e!

Az Inspirációk facebook csoportjához itt csatlakozhatsz!

 

Noémi különféle mintás tapétákból patchwork szerűen  összedolgozott falmatricákat mutat be, amit inspirációs alapnak is vehettek, illetve a beszerzési helyekről is tájékozódhattok nála, klikk ide a részletekért!

A Kedvenc Otthon facebook csoportjához itt csatlakozhatsz!

Kinga ezúttal harmonikus, visszafogott, természetbe simuló kúriába kalauzol el minket, nem csodálom, hogy ez az egyik kedvenc stílusa, a képeket elnézegetve, én is elfogadnám! További képekért klikk ide!

Melinda Mykonosról érkezett gyönyörű fotókon keresztül inspirál, nyugtat, lazít minket. Képeivel a természetesség és letisztultság világába repíthetjük magunkat. Nézd meg őket!

A Térformáló facebook csoportjához itt csatlakozhatsz!

Aletta ellátogatott a BNV kiállításra, részletes beszámolót olvashattok nála, bemutatja azokat a standokat, amikért szerinte mindenképpen megérte elmenni a kiállításra. Nézzétek meg, hátha Nektek is még megjön hozzá a kedvetek vasárnap estig! Itt pedig a ruhás standok ajánlójából szemezhettek!

A hna design facebook táborához itt csatlakozhatsz!

süti beállítások módosítása