Nincs ilyen widget!

Marie Claire Fashion Days 2014

Ismét sztárok nyitották az idei Marie Claire Fashion Dayst, Epres Panni, Balla Eszter, Wolf Kati, Rezes Judit, Görög Zita, Farkas Franciska, Jaskó Bálint és Péterfy Bori a legtehetségesebb magyar divattervezők kollekcióit a VAM Design Centerben.

marie claire 2014 1.jpg

Az eseményen egyébként nem csak a kifutón, de a vendégek között is találkozhattunk hírességekkel. Sokan visszatértek olyanok is, akik szerepeltek már a magazinban, itt volt például Eszenyi Enikő, de Kovács Ágit, Danics Dórát, Kocsis Tibort, Danics Dórát, Varga Viktort, Csobot Adélt, Somát, Benedek Tibort vagy Liptai Claudiát is felfedezhettük a nézők soraiban.

Az egy órás bemutatón hét cég, tervező vonultatta fel kollekcióját a kifutón: Anda Emília, Tomcsányi Dóri, Elysian, Konsánszky Dóra, Sármán Nóra, NUDE by NUBU és a  THE FOUR.

"2014-hez hasonlóan a jövő évi tavaszi-nyári kollekciók darabjait hozták el nekünk a legismertebb és legelismertebb hazai tervezők. Anda Emília fekete-fehér letisztult ruhái, Tomcsányi Dóri pasztell színekben pompázó retro összeállításai kitűnően megidézték a jövő nyári életérzést. Az Elysian légiesen elegáns, nőies kreációi egy mesevilágba repítették a közönséget, míg Konsanszky Dóra a maszkulin és feminin darabok ötvözésével, erőteljes fekete-fehér kombinációival varázsolta el a közönséget. Sármán Nóra erotikus áttetsző csipkéi izgalmasan keveredtek a lágy esésű, fátyolos darabokkal, a Nude by NUBU pedig egyedi rétegmegoldásaival érte el a kellő hatást. A THE FOUR a minimalizmus jegyében most is fiatalos lendületet csempészett a kifutóra." (Forrás)

A bemutatóra idén már harmadszor jutottunk el, s most kivételesen nem a fotósok közül fotóztuk és néztük végig a rendezvényt, így telefonnal készített fotóink végigpörgetése után érdemes átkattintani a sztárok fotóiért IDE, a celebekért pedig IDE.

 

 

Képek: Hujber-Nagy Aletta

KORÁBBI CIKKEINK A TÉMÁVAL KAPCSOLATBAN:

Marie Claire Fashion Days 2013

Marie Claire Fashion Days 2012

 

süti beállítások módosítása