Nincs ilyen widget!

1 ÉVESEK VAGYUNK!

Örömmel jelentjük be, hogy ma van a szülinapunk!

 

Már egy éve, hogy a designnal, lakberendezéssel foglalkozó blogok egy csoportja fejébe vette, hogy dekoodolja  a világ újdonságaira, érdekességeire éhes olvasói számára mindazt, ami által a világunk szebb, jobb és környezettudatosabb lehet. Igyekeztünk egy percre sem megfeledkezni arról, hogy a mottónk: stílusra hangolunk!

Ez alatt az egy év alatt készítettünk nektek 2 videót is!
Egyet az alakulásunkról:

 

 

Egyet pedig a közös faültetésünkről:

 

 

A kis dekooder fát időről-időre lefényképezzük nektek és megmutatjuk fotóit a facebook oldalunkon.

Kiírtunk pályázatot és megszületett kabalánk, aki időnként világ körüli útra megy.

dekoodyNYC_101.jpg

Csatlakozott hozzánk néhány új szerkesztő társ is, akik a blogszülinap alkalmából fel is kerültek a kék-zöld füleinkre.
Írtunk nektek közel 500 cikket, amelyeket összesen több százezer alkalommal töltöttek le.
A legnagyobb nézettségnek mi magunk örvendünk, szerkesztőink portfólióit lapozták át több ezer alkalommal, de a menüpontjaink is nagyon sok olvasót vonzottak. Sorrendben: DIY, Design, Lakberendezés, Art, Kert, Építészet, Öko, amik rendre több ezer látogatást generáltak design életmód portálunknak. Legnépszerűbb postjaink a színes postok voltak, amiket az oldalsávban találtok, illetve a macska alakú óvoda és a búbos kemencék is nagy népszerűségnek örvendtek. Saját interjúink is népszerűek voltak, melyeket számunkra érdekes és értékes emberekről készítettünk.

Köszönjük, hogy olvastok minket és köszönjük a lájkokat, hozzászólásokat és visszajelzéseket is! Ünnepeljetek velünk és olvassátok továbbra is szorgalmasan a dekoodert! :-)

Üdvözlettel,

a szerkesztők

süti beállítások módosítása