Nincs ilyen widget!

Eat. Meet. Love. WAMP Spájz - a designer gasztrovásár

November 9-én ismét designer gasztrovásárt szervez a WAMP a Millenáris B csarnokában. A gondosan válogatott szereplők között kivétel nélkül igényes manufaktúrák kiváló minőségű termékei szerepelnek, sőt lesz kóstoltatóprogram, kerekasztal-beszélgetés, és jótékony célú adománygyűjtés is. Természetesen azok sem csalódnak majd, akik egyedi ruhákra, divatkiegészítőkre vagy játékokra és mesekönyvekre vágynak, hiszen több tucat szuper holmit kínáló tervező is kiállít a WAMP-on. A szervezők az első ötszáz látogatót ajándékkal várják, s a belépők között egy a Michelin-csillagos Costes étterembe szóló vacsorát is kisorsolnak.

Spájz a szájban.jpg

A több mint nyolcvan kiállító között olyan jól ismert gasztromárkák szerepelnek, mint Szántó Tibor gyönyörűen csomagolt, díjnyertes csokoládéi, a Donum Terrae egészséges és különleges olajai és krémei, Sztanó Orsi házilag készülő mártogatós és szendvicskrémei, vagy a Herbatea Manufaktúra gyógynövényes fűszermézei.

Donum Terrae.jpg

Új kiállítóként jelentkezik a vadhúspástétomokat készítő Ízek a Vadászházból, a kiváló villányi borokat készítő Linbrunn Pincészet, a füstölt vadkészítményekre specializálódott Venison Gusto, a Marangona gasztropont, amely kifejezetten erre az alkalomra egy speciális desszertasztallal készül, a Kockacsoki selymes csokoládékat, a Gelarto Rosa pedig imádnivaló macaronokat hoz majd.

Gelarto Rosa.jpg

A Superjuice igazi – kizárólag friss alapanyagokból, céklából, uborkából zellerből és más szuper élelmiszerekből készülő – vitaminbombákkal, préselt zöldség- és gyümölcslevekkel várja a novembert, a Naphold Teaház (www.napholdteahaz.hu) pedig zavarbaejtő kínálattal és pop-up teázóval települ ki. Egész biztosan mindenki megéhezik majd a forgatagban, nekik a Dafke Deli fantasztikus bageljeit, saját fejlesztésű Dafke flódni muffinját és a Fánki Donuts dupla csokis, nutellás, bostonkrémes vagy éppen házi eperlekváros fánkcsodáit ajánljuk.

Marangona gasztro pont.jpg

A bőség zavara garantált, ám ebben is segít a WAMP és a Wine & Go. közös kóstolóshowja, a Spájz a szájban.


superjuice.jpg

14.30-kor kezdődik a gasztroszcéna újdonságaival s legizgalmasabb figuráival megismertető kerekasztal beszélgetés, amelynek moderátora a téma avatott szakértője, Havas Dóra lesz. A program vendége Koklács Kata a Wine & Go. biciklis házhozszállítást kínáló online borbolt alapítója, Szatmári Feri, aki most megjelent Feri, a főzelékes című könyvéről és a főzelékuniverzum sokszínűségéről mesél. Paolo de Bartolomeo, az autentikus olasz pizzát árusító Pizzica egyik tulajdonosa beavat a tökéletes tészta titkába, a Desszert.Neked képviselője pedig bevezet egy kézműves desszertműhely rejtelmeibe. Végül Havasi Zoli, a bringások által létrehozott civil kezdeményezés, a Budapest Bike Maffia színeiben megosztja a hallgatósággal, hogy alig három év alatt hogyan gyűjtöttek össze több tízmillió forint értékű élelmiszert és más alapvető dolgokat tartalmazó adományt rászorulók számára.

Marangona gasztro pont.jpg

Akik pedig maguk is szívesen segítenének a rászorulókon, azok a WAMP adományasztalánál a kiállított termékek megvásárlásával segíthetik, hogy a Budapest Bike Maffia további családokat, elesetteket támogathasson.

 

A WAMP designer gasztrovásár

Eat. Meet. Love.

November 9. 10.00-18.00

Millenáris B csarnok

A belépő 500 Ft, amely teljes mértékben levásárolható

süti beállítások módosítása