Nincs ilyen widget!

A legokosabb teásbögre design

Lógatod serényen, majd az előírt áztatási idő leteltével kiveszed, kinyomkodod a kis zacsit kézzel, esetleg egy kiskanálra ügyesen feltekerve vagy végigcsöpögeted a pultot a főzettel, már ha eleve nem esett bele az egész motyó cérnástul címkéstül a forró vízbe, ugye? Ugye. Teamániások figyelem, van megoldás! (Szerkesztő: Zboróvári Kriszti)

Samir-Sufi-Tea-Cup-SlingsHOT-2 (1).jpg

Ahogy elnézem, az elmúlt napok időjárását empirikus módon alapul véve, majd a neten fellelhető időjós oldalak előrejelzéseinek számtani átlagát gondosan kikalkulálva, kijelenthetjük, hogy hivatalosan is beköszöntött a "rémhidegvanittazidejeateázásnak" szezon.

Samir-Sufi-Tea-Cup-SlingsHOT-3-600x600.jpg

A filterkihalászással való bajlódás elkerülése érdekében Samir Sufi designer kreatív elméjének gyermekeként született meg a Tea Cup SlingsHOT, amely egy csapásra megkönnyíti a teafüggők életét. Nincs több leforrázott kéz, lecsöpögtetett asztal, egy ügyes mozdulattal a filter kihúzható a különlegesen kiképzett fülön keresztül és egyben a maradék tea kipréselése is megtörténik.

Samir-Sufi-Tea-Cup-SlingsHOT-1-600x600.jpg

Az igazi teafanatikusok szálas teát isznak, tudom. A formatervezők viszont a mindennapi igényekre keresnek megoldást, így a filterrel élők problémáira is. Bocsássunk hát meg nekik ezért.

Forrás.  

süti beállítások módosítása