Nincs ilyen widget!

Lakótárs és komplementer

Az albérlet keresés szezonja van. Ha bennünket ez nem érint, viszont szeretjük a filmeket, akkor is aktuális a téma. Harmadik epizódjához érkezett ugyanis a lakótárs keresgélés (Már megint lakótársat keresünk c. film). Igazán megnyerő lakásokban játszódik, vannak fejlemények az előző rész óta bőven. A lakást kétség kívül megtalálták, de a társ még kérdéses. Aki a korábbi részekben szép volt, az is maradt, aki pedig a lányokat szereti... annak mesés loft lakás dukál. A színek is megtalálták a társukat. Kék és a sárga együtt a lakberendező habja a tortán! (Szerző: Sziráki Zsófia)
 


Innen indultunk 12 éve, a kanapéról:

és egészen idáig jutottunk, Amerikába utaztunk...


Közben jöttek üde, friss színfoltok.


Borzasztó tetőterasz:) 

(még terasz itt a blogon)
Pankráció elegánsan...


Gyorséttermi ebéd az ágyban, mielőtt nekiállunk festeni...

...naná hogy kékre! De nekem kopott sárgán is tetszett.
 
Loft ebből természetesen nem lett. Ahhoz a két kék esőkabátos kis "kukta" nem lett volna elég! 
 
 
A "sárga-kék" örökzöld kombinációja mindenhol jól mutat. Ez a loft a hölgyeké.
 
Íme tehát a lakberendezői vonatozás:


A kék és a sárga, vagy narancs, vagy barna - hisz mind egy tőről fakad - örökzöld párosítása otthonunkban igazán szívet melengető hatást eredményez egészen finoman alkalmazva az árnyalatokat:


 
A természet színei ezek, hiszen az ég kék, a nap sárga...
 
Vagy mégsem?:) A fények játéka az is, hogy a szürke és a fekete kéknek tűnik néha, a fa színe pedig tulajdonképpen narancssárga...  

 

De lehet drasztikusan is alkalmazni!:)

 

Ha igazán precízek akarunk lenni, akkor a kék igazi társa (komplementere) a narancssárga, a lila kiegészítője pedig a citromsárga. 

 
Nem csak otthon. Magunkon is! Kék a szeme, arca csupa derű... és sárga a haja:)
 
 

Vajon ki számított erre a végkimenetelre az első két rész után? Mi mennyire változtunk az elmúlt évek alatt? Milyen kanapén és kivel ülünk majd 12 év múlva?

Ui.: A hasonló témájú filmet, a generációnkat végig kísérő Mielőtt... trilógiát sajnos itt nem tudom ajnározni, mert lakber szempontból nem kiemelkedő, de határozottan ajánlom mindenkinek!:)

A Film rovatom korábbi cikkei

Forrás: 1 2 3

süti beállítások módosítása