Nincs ilyen widget!

Fodrász Flash mob először a világon Budapesten!

A Flash mob egy varázslat: hirtelen jön létre valamely nyilvános helyen, a résztvevők valami szokatlant csinálnak, majd mintha mi sem történt volna, egy szemvillanás alatt el is tűnik a tömeg. Képzelhetitek, milyen meglepetés érte az Erzsébet tér járókelőit, amikor egyszerre több száz ember: fodrászok, modelljeik, annak kísérete és sok-sok kamerás, fotós jelent meg a színen, hogy  számára prezentáljanak valami szokatlant. 2014. július 23-án, a tökéletes hajvágás világnapján került megrendezésre a világ első Fodrász Flash mob-ja Budapest belvárosában, az Erzsébet téren. Pharrell Williams Happy! című száma elindult, a fodrászok pedig nekiláttak a munkának, körbefonva az Erzsébet téri szökőkutat. Az eseményhez rengeteg fodrász híresség csatlakozott, az ötletgazda pedig Marsi László fodrászmester volt (kék ruhában kék székkel), aki felhívásával a fodrászok munkájára és a szakma szeretetére kívánta irányítani a figyelmet. (Szerkesztette: Hujber-Nagy Aletta)

fodrasz flash mob 1.jpg

A rózsaszín hajú hölgy, Évi 100 éve gondozza türelmesen nem kis kihívást jelentő hajamat, modellje pedig szépséges kozmetikusom, Zsófi. A képek nagy része tőlük származik, épp náluk ültem, mikor a másnap esti rendezvényt tervezgették. Mindketten a XXII. kerületi Manna szalon oszlopos tagjai, ha valaki a környéken lakik, na habozzon felkeresni őket. Évi és Zsófi tiszta erőből a munkával és a bulival voltak elfoglalva, de szerencsére sokan fotózták őket és a többi résztvevőt.

Elképesztő figurák és hajak fordultak meg a villámcsődületen! Míg pici baba is modellt ült, persze csak az anyukája ölében, mint megfigyelő vett részt az eseményen.

Végül még egy pár izgalmas kép!

Képek: Remeka hair & beauty fodrászat és fodraszinfo.com

Forrás: fodraszinfo.com

süti beállítások módosítása