Nincs ilyen widget!

VELUX ÁMULAT - Új Generációs tetőtéri ablakok

A VELUX Cégcsoport idén tavasszal megújította tetőtéri ablak kínálatát, amelyek közös jellemzője, hogy a kb. 10%-kal megnövelt üvegfelületük több napfényt enged a tetőterekbe, mint korábban, a modern anyaghasználat pedig kevesebb fűtési energiafelhasználást tesz lehetővé. A vásárlók mostantól hét különböző típusból, több árkategóriában választhatják ki az otthonuknak és az igényeiknek megfelelő ablakot.

 

 

Immár az Új Generáció alaptípusa (GZL) is szellőztethető zárt állapotban az egyedi VELUX kilincsbe épített szellőzőnyílással. Így egész nap friss, tiszta levegő jut a tetőtérbe.

 

 

 

 

VELUX Standard Plus kategória (GLL és GLU típusok) az alaptípusénál nagyobb energiahatékonyságot, jobb légzárást és hangszigetelést, rétegragasztott belső biztonsági üveget, valamint hatékonyabb UV-sugárzásszűrést kínál. Az új fejlesztésű, alsó vagy felső kilincses GLL típus többek közt tartalmazza a VELUX ThermoTechnologyTM hőszigetelési rendszert, amellyel csökken az otthonok hűtési és fűtési energia fogyasztása.

 

 

 

VELUX Premium kategória típusai (GPL és VELUX INTEGRA® GGL) fokozottabb hőszigetelő képességgel és napvédelmet biztosító üvegezéssel, valamint esőzajcsökkentő megoldással érkeznek az otthonokba. E típusokat háromrétegű üveggel is kínálja a gyártó. Míg a GPL kettős funkciójú panorámaablak; addig a GGL az egyedi VELUX INTEGRA® távvezérlésű típus pl. esőérzékelővel, amely esős időben automatikusan zárja az ablakot.

 

 

 

 

 

 

További információ: VELUX.hu

süti beállítások módosítása