Nincs ilyen widget!

Húsvét vasárnapi bloglapozó

Akik már régóta olvasnak minket, megszokhatták, hogy vasárnaponként lapozgatunk. Az eheti vasárnap azonban más mint a többi, hiszen sonkafőzés, tojásfestés, kalácssütés színesítik a locsolkodóhétfőt megelőző ünnepnapot. Arra gondoltam, ennek apropóján egy kicsit rendhagyóra veszem a figurát. Az adventi naptár mintájára most tavaszi és húsvéti dekorációs inspirációk képei alá rejtettem szerkesztőink egy-egy írását meglepetésszerűen. A képekre kattintva lapozgathattok. (Szerkesztette: Zboróvári Kriszti)

5.jpg

hna 2013 01 26.png
Aletta saját munkájának mozzanatait, szakmai kiállítások személyes beszámolóit is bemutatja a hna design studio blogján. Facebook oldalát itt követhetitek, szemet gyönyörködtető enteriőrfotókért és ötletekért.
12.jpg
dekooder banner 125x125.png
s2_1.png
Gréti a stílusos férfi nyomában kalauzol minket blogján, a Szivarzseb-en ahol azért bájos női idomok is rendszeresen feltűnnek. Facebook oldalát innen éritek el.
8.jpg
dekooder banner 125x125.png
kriszti.png
Kriszti blogja az ArtInterior, ahol irodalmi vénáját is megcsillogtatja néha. Facebook oldalához itt tudtok csatlakozni.
13.jpg
dekooder banner 125x125.png

szoba kilatassal_2.png

Kinga a Szoba kilátással háziasszonya, aki a lakberendezésen túl a művészetek iránti szeretetetével is fertőz. Facebook oldalát itt tudjátok követni. 
6.jpg

dekooder banner 125x125.pngfejlec_120403_ok1 másolata.jpg

Timi nevével lakberendezési szaksajtó hasábjain is találkozhattok, saját blogján is ezzel a témával foglalkozik. Az Otthon és dekor Facebook oldalához itt tudtok csatlakozni.

14.jpg

dekooder banner 125x125.pngfejlec.png

Annamária Facebook oldalához a ba interior design-hoz itt tudtok csatlakozni, ahol további csodás képekkel inspirálódhattok, és lakberendezési ötletekre is lelhettek.

1.jpg

dekooder banner 125x125.png

Fejl+ęc2.jpg

Zsófi blogján ITT gyűjti össze mindazt, amit szépnek talál, érdemes nála is körbenézni. Facebookon ÍGY találod meg, a Design Depo Kft oldalán!
4.jpg

dekooder banner 125x125.png

yourdecor flyer.jpg

Judit blogja, a Your Decor egy kicsit én-blog, egy kicsit lakberendezés és stílus, néha életérzés, de találtok benne recepteket is, Facebook oldalán is érdemes követni őt, itt.

2.jpg

dekooder banner 125x125.png
bloglapozo szf_1.jpg
Kerttervezés előtt álltok? Lapozgassatok ötletekért Fanninál. A KERTdesign Facebook csapatához ITT tudtok csatlakozni. 
7.jpg
dekooder banner 125x125.png
Képek forrása: Weheartit.com
süti beállítások módosítása