Nincs ilyen widget!

Őrületes kutyaportrék

Tapasztalatom szerint kétféle gazdi létezik a világon. Az egyik házőrzőnek tekinti a kutyáját, a másik pedig családtagnak. Szintén saját meglátás az, miszerint napjainkban az utóbbi csoport részaránya a teljes gazdipopulációt alapul véve exponenciálisan nő. (Szerző: Zboróvári Kriszti)

dog-8.jpg

A kutyáikat gyermekükként kezelő gazdik nemcsak a négylábú kedvencek kényeztetésére szakosodott áruházakat gazdagítják fáradhatatalanul, hanem minden bizonnyal a világ merevlemezállománya tárolókapacitásának jelentős hányadát is lefedik a jószágokról készült milliónyi fotó és házi video révén. Ezeknek túlnyomó része (tökéletes hasonlóságot mutatva az embergyerekekről készült családi fényképalbumokkal) mások számára teljességgel érdektelen, kizárólag a család értékeli nagyra ugyanis az egyébként rémesen ronda gyerekről készült "Mucika a tejbegrízzel" című sorozatot. 

dog-4.jpg

Szerencsére azonban léteznek olyan ritka, ámde annál zseniálisabb esetek, amikor egy profi fotós a gyermekeiként nevelt kutyáit kapja lencsevégre mindannyiunk örömére. A német Elke Vogelsang pont ebbe a kategóriába tartozik. Noodles, Scout és Loli rendszeresen állnak "anyjuk" kamerája elé és rutinosan pózolnak a gazdinak. 

dog-9.jpg

dog-12.jpg

dog-6.jpg

dog-13.jpg

dog-10.jpg

dog-1.jpg

dog-5.jpg

dog-2.jpg

dog-7.jpg

dog-3.jpg

Képek forrása.

süti beállítások módosítása