Nincs ilyen widget!

Tűzzománc pályázat a VIII. Zománcművészeti Biennálé alkalmából

Az Egri Kulturális és Művészeti Központ pályázatot hirdet zománcművészeti alkotások készítésére VIII. Zománcművészeti Biennálé alkalmából - Hol jársz te itt, ahol a madár se jár? címmel. A pályázatra képeket, zománccal díszített plasztikákat, dísztárgyakat, ékszereket és kollekciókat, valamint komplex, tematikus képegyüttest hordozó „építményeket” (faliszekrényeket, díszdobozokat, illetve különböző használati tárgyakat) várnak. (Szerkesztette: Bakos Annamária - ba interior design)

morelli_edit-3-570x378 (1).jpg

Morelli Edit
A pályázatra olyan alkotásokat várnak, melyeken a mesék, mondák, irodalmi alkotások történetek hőseinek útján haladva, a vándorlás környezetében megjelenő útkísérő figurák, táji objektumok jelennek meg. Ezek lehetnek például a hős, hősök, meseszereplők mellett az őt körülvevő vidék, a hegyek, a bennük megjelenő fák, az életfa vagy beszélő fa, a szereplőt megszólító éneklő virágok vagy állatok, a világhegy, az égbolt, mint világsátor, az életfaként madárlábon forgó várak, sárkány barlangok, azaz a mesetér-képe, a mese-térkép.
morelli_edit-5-570x378 (1).jpg
Morelli Edit
A pályázaton iskolatípustól függetlenül minden 6. életévét betöltött általános vagy középiskolás diák, művészeti középiskolák diákjai, közművelődési intézmények művészeti műhelyeiben alkotó diákok, felsőfokú oktatásban tanuló hallgatók, képző- és iparművészeti főiskolák, egyetemek hallgatói, határon túli magyar és más nemzetiségű diákok a felsorolt intézménytípusokból, nonprofit szervezetek által működtetett iskolák, művészeti közösségek vehetnek részt.
184630_104311236314290_7145682_n.jpg

Páthi Diána

A kiállításon való részvételhez előjelentkezés szükséges!
Jelentkezési határidő: 2014. február 21.
Jelentkezés a kovacs.katalin@ekmk.eu e-mail címre elküldött jelentkezési lapon szükséges, a jelentkezési lap levélben kérhető vagy letölthető a www.ekmk.eu weblapról (a csatolmányból).

 A pályaműveket 2014. március 20-ig kell leadni. A kiállítást 2014. április 25-én nyitják meg Egerben.

A teljes pályázat www.ekmk.eu weblapról elérhető, további információ, pedig itt kérhető: Kovács Katalin, 36/517-555, 20/779-2879, kovacs.katalin@ekmk.eu

A héten már felhívtuk figyelmeteket egy pályázatra, ezt itt olvashatjátok:

- CÉGÉR Jó bornak tervezz címkét! - címke és arculattervezés

süti beállítások módosítása