Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó - 2014.február 2.

Javában benne járunk a farsangi időszakban. Dédanyáink ezidőtájt vidáman ropták a táncot fess legények oldalán, a báli szezonban sok esetben jövendőbeli férjükkel ismerkedtek meg. Manapság szinte csak a kisgyermekes szülők rémálmaként kísértenek a maszkabálok, az átlagember maximum a céges menzán kapott farsangi fánk majszolgatása közben gondolkozik el egy pillanatra, vajon melyik jelmezét szerette legjobban iskolás korában. Vagy tévedek? Van köztetek felnőttkorú, aki az idén beöltözik? Ha igen, jelmezkészítés közben pihenésképpen szemezgessetek kicsit bloggereink írásaiból. (Szerkesztette: Zboróvári Kriszti)
Venice-Mask-Hd-Desktop-Wallpaper.jpg




dekooder banner 125x125.png
hna 2013 01 26.png

Aletta különleges házba kalauzolta olvasóit. Ha érdekel, hogyan lesz egy ágyúöntödéből lenyűgöző otthon, kattints a bejegyzésére. Láthattok továbbá több tucat csodás szecessziós plakátot ITT, gyönyörű burkolatokat egy nemzetközi kiállításról ITT, épületeket Dubaiból és Abu Dhabiból ITT, végül pedig egy gyönyörű skandináv otthont ITT.
hna design studio Facebook oldalát itt követhetitek, ahol Aletta rendszeresen frissíti képtárgyűjteményét és ötletekkel lát el bennünket.
aletta.jpeg

dekooder banner 125x125.png

s2_1.png
Gréti felcsapott nyelvésznek. A szexuális aberrációk körében szerkesztett szószedetével az erre nyitottak számára is biztosan tartogat még meglepetéseket. Vigyázat, 18-as karikás olvasmány! 
A Szivarzseb Facebook oldalát innen éritek el.
greti.jpg

dekooder banner 125x125.png
kriszti.png

Jómagam elkezdtem táncórákra járni. Különleges élmény, amit meglehetősen élvezek. Ennek apropóján egy korábbi posztomat ajánlanám, melyben egy brazil sráccal való táncélményemet osztom meg a nagyérdeművel. Beszámoló itt.
ArtInterior Facebook oldalához itt tudtok csatlakozni.
kriszti.jpeg


dekooder banner 125x125.png
szoba kilatassal_2.png

Kinga a szívemből szól, hideg napokon mi sem derít jobb kedvre, mint egy csodás kis nyaraló, tengerparti hangulattal. Képzelete szárnyán Új-Zélandra látogathatunk el.
Szoba kilátással Facebook oldalát itt tudjátok követni. Napközben csodaszép enteriőrökkel, este pedig késő esti tárlattal lep meg bennünket.
kinga.jpg


dekooder banner 125x125.png
fejlec_120403_ok1 másolata.jpg

Timi a megszokottól eltérő megoldásokat kedvelők számára egy tárolófunkciókkal kibővített emeleteságy variációt hozott. Bevallom, egykeként megmagyarázhatatlan módon mindig is emeletes ágyról álmodtam, egy ilyen darabbal simán le lehetett volna venni a lábamról annak idején. 
Az Otthon és dekor Facebook oldalához itt tudtok csatlakozni.
 
 timi.jpg
 

dekooder banner 125x125.png
ba interior.png

Annamária Romániába tett virtuális kiruccanást, egy kellemes hangulatú étterembe. Modern és rusztikus találkozása, avagy láttál-e már LEGO-ból szőttest?
Annamária Facebook oldalához a ba interior design-hoz itt tudtok csatlakozni, ahol további enteriőr képek és ötletek várnak Benneteket.
 
annamari.jpg 


dekooder banner 125x125.png
bloglapozo szf.jpg

Szerelmese vagyok a nagyvárosi tetőkerteknek. Vonzalmam végzetes és szűnni nem akaró. Ennek megfelelően egy csodás new yorki példát választotam Fanni blogjáról.
KERTdesign Facebook csapatához ITT tudtok csatlakozni.
kert.jpg

dekooder banner 125x125.png
Fejl+ęc2.jpg

Zsófi az idei év Pantone színét, a ragyogó orchideát mutatja be lakberendező szemmel. Meg lehet nyugodni, a lila nem kizárólag nőies szín, Zsófi a férfiak számára is ajánl megfelelő árnyalatokat. 
Még több érdekességet ITT a blogján olvashatsz. Facebookon ÍGY találod meg, a Design Depo Kft oldalán!
zsofi.jpg

dekooder banner 125x125.png
yourdecor flyer.jpg

Judit gardróbunk kialakításához ad ötleteket, és inspirációkat posztjában. Ha kazalnyi designer ruhával és cipők garmadájával rendelkezünk, mint Carrie Bradshaw, vagy még csak álmodozunk hasonló kaliberű öltözködőszobáról, akkor itt a helyünk!  
Judit inspiráló képeit és cikkeit Facebook oldalán követhetitek nyomon itt.

judit.jpg
dekooder banner 125x125.png

inspiration4 banner.jpg

Réka hamarosan új bloggal jelentkezik, addig is, ha szeretnél többet megtudni az Inspir4ation kreatív csapatáról, látogass el honlapjukra:  Inspiration4.

Ha szeretnél tippeket kapni, hogyan tedd jobbá szolgáltatásodat vagy csak szereted a designt, akkor csatlakozz hozzánk Facebookon.
dekooder banner 125x125.png
A posztindító velencei maszkos képet itt találtam.
süti beállítások módosítása