Nincs ilyen widget!

Megszemélyesített terek

A héten indult egy cikksorozatom, melynek címe a „Férfias terek női szemmel”. Azért is ezt a címet választottam, mert ezek, nem biztos, hogy annyira férfias terek, inkább olyanok, ahogy egy nő elképzeli őket. Öt fajta enteriőr típust mutatok be, egy-egy férfin keresztül. A nevek és a történetek kitaláltak, de szerintem mindenki megtalálja a kedvenc „pasiját”. (Szerkesztette: Gubacsi Judit – Your Decor)férfias terek600.jpg

A Romantikus „Darcy”

A Romantikus "Mark Darcy" típus. Mark nem kedveli a zajos várost, inkább a város szélén, vagy egy vidéki házban él, nagy kerttel és kutyával. A ház klasszikus, nagy ablakokkal és lágyan eső függönyökkel. Mark szeret öltönyben járni és kalapot hordani, ezért van egy nagy gardróbja, majdnem akkora, mint a leendő felesége öltözőszobája. Szeret főzni, ezért a konyha jól felszerelt világos, romantikus stílusú, nagy munkafelületekkel. Mark újságot olvas és olvasószemüveget visel, amit itt-ott elhagy a lakásban, főleg a kényelmes kanapénál vagy az olvasósaroknál. Fürdőszobája fehér csempés, és szívesen lazít az oroszlánlábú kádban egy jó könyvvel. Ragaszkodik a régi bútorokhoz, és a világért sem cserélné el őket. Van egy zongorája és kedveli a barokk festményeket. Rengeteg könyve van, dolgozószobája olyan, mint egy könyvtár. Mark szeret olvasni és nagyon intelligens.  Borospincéje nagyobb, mint a nappalija. Mark ágyneműje fehér, sok díszpárnával és kötött meleg pléddel.

fff62da5033344135ee29240fda258ca.jpg

65e59d5c75e6311f578dfa922068f617.jpgTovábbi képek

A Csábító „Ken”

"Ken" a Csábító típus. Ken csak a mozgalmas, soha nem alvó városban érzi jól magát, a világért sem költözne ki a metropoliszból, ahol minden este egy izgalmas kaland neki. Mindene a stílus és a divat. Lakása hipermodern, felszerelve a 21. század minden elektronikai cikkével. Stílusa nagyravágyó, és fényűző. Szereti a rozsdamentes acél, fényes, üveg felületeket. Kedvenc színe a fekete és az élénk, szexi piros. Lakása szellős, nem túlzsúfolt, falain provokatív képekkel. Fekete bőrkanapéján szívesen kortyolgatja a legdrágább pezsgőket. Kilátása lélegzetelállító. Ken szeret játszani a fényekkel és a hangulatvilágítással. Sohasem főz, viszont gyönyörű konyhája van. A kávéfőzője isteni, frissen őrölt kávét főz. A lakás minden részlete a csábításra lett kitalálva, fürdőkádja a hálószobában van ;) Látványkandallója nem a melegedésre szolgál, süppedős szőnyegein aludni is lehetne. Legszívesebben a sportautóját is a nappaliban tárolná, hogy megmutassa mije van. Gardróbja nagyobb, mint a hálószoba és több ruhája van, mint neked. Ken ágyneműje fekete szatén.

c978f297b9cdee746afb3657f7a75e86.jpg

91859e6e15c5daa354cdddde0562fa33.jpgTovábbi képek

A Művész „Adam”

"Adam" a szabadszellemű művész. Adam szereti a tágas tereket, nem szeret a város közepén lakni egy apró lakásban, viszont fontos számára, hogy 15 perc alatt eljusson bárhová biciklivel. Adamnek ezért a tökéletes választás egy loft volt, amit a saját kedve szerint alakított át. Egy régi gyárépületet tett lakhatóvá. Szerette volna megőrizni az épület hangulatát, ezért néhol meghagyta a csupasz betonfelületet és a csöveket sem takarta el. Adam imádja a téglafalakat, szerencsére ez adott volt. Kialakított egy műhelyt magának, ahol a saját képeit festi, és pólókra is nyomtatja. Adam nagyon szabad, szeret bulizni és sok baráttal körbevenni magát, ezért rendszeresen tart házibulikat, amik egyben művészeti találkozók is. Dolgozója lehet akár az ágyban vagy a kanapén, nem ragaszkodik a hagyományos dolgozószobához. Szereti a sötét falakat és az indusztriális újrahasznosított bútorokat. Rendszeresen jár művész piacokra és a designer darabokat sem veti meg. Hobbija a fotózás, saját képeiből kiállítást is rendezett már az otthonában. Ágyneműje fekete-fehér feliratos, amit saját maga készített.

186266134558968377_KjzrcX9E_c.jpg

427019_407138616016725_898032761_n.jpgTovábbi képek

A Vadász „Jack”

A Vadász "Jack" szereti az állatokat (a bútorokon). Jack igazi férfi, magas, erős, izmos és terepjáróval jár. Háza az erdő szélénél van, nem messze a várostól. Jack otthon szívesen pihen a bőr kanapéján, kedvenc whiskey-ét kortyolgatva. Maga vágja a fát a közeli erdejéből. Kandallója előtt puha állatbunda pihen, falain elejtett trófeák sorakoznak. Gyakran utazik vad vidékekre, egzotikus állatokat elejteni. Szereti a törzsi motívumokat, minden külföldi útjáról hazahoz egy-egy ereklyét a lakásba. Könyvtárszobájában az összes létező útikönyvet megtalálod, ahol járt már és ahova szeretne még eljutni. Dolgozószobájában helyet kapott egy nagy biliárdasztal, amit hetente beizzítanak a barátaival. Jack háza természetes anyagokból készült, kedvence a keményfa és a kőburkolatok. Jack hűséges társa, a kutyája Liza, egy csodaszép magyar agár. Ágyneműje zebramintás, szőrmebunda takaróval.

52a854e381e9d399e03dbf98f130088c.jpg

698c7781389bc12a5328063a1a25cef5.jpgTovábbi képek

A Minimalista „Alexander”

"Alexander" a minimalista úriember. Mindig visszafogott, kiegyensúlyozott személyiség. Egy belvárosi apartmanban él. Lakásában a fő színkombináció a fekete-fehér, néha megenged egy-egy szürke kiegészítőt. Szereti a művészfotókat, főleg a monokróm képeket, ezekkel szívesen díszíti falait. Alexnek van saját takarítónője, mert imádja a rendet és a tisztaságot, de takarítani nem szeret. Odavan a designer darabokért, lakásának fő díszei a kanapéja és a székei. Szereti a modern lámpákat, ezeket is a design szellemében válogatta össze. A szögletes, minimalista formákat kedveli, és a többfunkciós egybenyitott tereket. Dolgozószobája a nappaliban van, gardróbja a hálóban. Sokat dolgozik kávézókban vagy könyvtárban, munkához szemüveget visel. Konyhája kicsi, szinte sosem főz, inkább leugrik a közeli bisztróba, vagy újonnan nyitott hamburgereshez a városba. Alex szabadúszó grafikus, munkáiból a legjobbakat kitette a falra, szabadidejében fest és biciklizik a városban. Ágyneműje szürke, hálószobája fehér.

1e74d9a1ee5df9ee1e94b20da5da62fe.jpg

110056784613399374_3in8irmO_c.jpgTovábbi képek

Nektek ki a kedvencetek? A romantikus, a csábító, a művész, a vadász vagy talán a minimalista?

Képek forrása

YD

süti beállítások módosítása