Nincs ilyen widget!

Szavazz az év irodájára!

Az iroda.hu szervezésében újra megrendezésre került – immáron negyedik alkalommal –, az irodapiac legnívósabb kitüntetéseit átadó „Az Év Irodája” verseny és Díjátadó Gála, mely a magyar ingatlanpiacon ma már egyedülálló rendezvénynek számít.

GREENHOUSE 67_blog.jpg

AZ ÉV IRODÁJA 2013

Az Év Irodája díj odaítélése során a szakmai zsűri az irodák ergonómiai kialakítását, a térszervezést és a designt értékeli. A beérkezett anyagok és a helyszíni bejárás eredménye alapján pontozza a zsűri az irodákat a munkakörnyezet, az irodabútorok és -eszközök ergonomikus kialakítása, a munkakörnyezet és a vállalati image harmonizálása, illetve a design elemek és kreatív megoldások alapján. Fontos a dolgozók munkahelyük kialakításával való elégedettsége, a szociális terek (pl. kommunikációs, pihenő terek) minősége és az új irodakialakítási trendek megjelenése.

GREENHOUSE 47_blog.jpg

INNOVÁCIÓS DÍJ 2013

Egy új és különleges kategória a gálán. A kategóriába minden olyan projekt nevezhető, mely kereskedelmi ingatlanhoz vagy ingatlan portfolióhoz kapcsolódik, függetlenül attól, hogy magáról az ingatlanról, annak egy részéről, az üzemeltetéshez, használathoz kötődő IT-alkalmazásról, valamilyen különleges szolgáltatásról, egy zöld innovációs beruházásról vagy egy újszerű ötletről van szó. 

Az ’iroda.hu Innovációs Díj 2013’ jelöltjei

http://azevirodaja.hu/kategoria-innovacios#2

 

A KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS ELINDULT! NÉZD MEG A JELÖLTEKET!

Tekintsétek meg a kategóriák jelöltjeit, és szavazzatok a kedvencetekre. A szavazatokat 2014. január 10-ig fogadják minden kategóriában.

Kategóriák

http://azevirodaja.hu/szavazas

Az Év Irodája 2013’ díj jelöltjei

http://azevirodaja.hu/kategoria-iroda#2

süti beállítások módosítása