Nincs ilyen widget!

Száncsengő és net-megvonás

Mélységesen megtisztelve érzem magamat, hogy a dekooder szerkesztőgárdája nevében idén én köszönthetem olvasóinkat Karácsony alkalmából. A magasztos szavakat természetesen szokásomhoz híven némi savazással színesítem, így rögtön neki is szegezem a kérdést az internetfüggő népek orcájába bele: mégis mi a fészkes fenét kerestek a monitor előtt??? (Szerző: Zboróvári Kriszti)

Santa-Android-450x450.png

Szenteste reggele van, emberek! Tessék a számítógépeket kikapcsolni, abbahagyni az emailezgetést, és irány fát díszíteni, utolsó simítást végezni az ajándékokon, sütni-főzni és mindeközben szeretni egymást gyerekek. Ha valakinek olyan súlyos net-addikciója van, hogy nem tud még egy napra sem leszakadni az információs szupersztrádáról, azoknak engedélyezem a zenecsatornák hallgatását a karácsonyi készülődéshez való hangulatteremtő aláfestő nóták hallgatása céljából. A menthetetlenek pedig ma délután még egyszer benézhetnek hozzánk, ugyanis kreatív ünnepi vészmegoldássokkal készültünk.

Szerkesztőtársaimmal egyetemben mi a youtube-ról ajánlunk egy klasszikus Frank Sinatra albumot, bejglivel fűszerezett fenyőillatú ünnepeket kívánva minden eddigi és jövendőbeli olvasónk számára.

Kép forrása.

süti beállítások módosítása