Nincs ilyen widget!

Ajándék gyerekektől gyerekeknek

December 17.-én 35 gyermek jött el a 30 éves battonyai SOS Gyermekfaluból Budapestre, hogy meglepjék azokat, akik talán most még náluk is jobban igénylik a szeretetet. A gyerekek hatalmas szívvel és lélekkel sütöttek, díszítettek és csomagoltak mézeskalácsokat a Tűzoltó utcai Gyermekklinika Onkológiai Osztályán gyógyuló gyermekeknek. A sütésben és díszítésben Barabás Évi segített, meglepetésként pedig Gájer Bálint dalai hoztak karácsonyi hangulatot a sürgő-forgó gyermekek közé.

Electrolux_SOS Gyermekfalu_mezeskalacssutes_01.jpg

A Battonyai SOS Gyermekfalu lakói számára az Electrolux biztosított lehetőséget, hogy együtt készülhessenek a karácsonyra. Barabás Évi, az SOS Gyermekfalu jótékonysági nagykövete vezette a programot, melynek keretében a gyermekek együtt nyújtották, díszítették, sütötték a mézeskalácsokat a GastroArt-Electrolux Élménykonyhában. Bálinttól nem csak az ünnepi zenét fogadták kitörő örömmel a gyerekek, hanem azt is, hogy az énekes elfogadta az SOS Gyermekfalu felkérését, hogy csatlakozzon a jótékonysági nagykövetek közé.

Electrolux_SOS Gyermekfalu_mezeskalacssutes_02.jpg

Electrolux_SOS Gyermekfalu_mezeskalacssutes_03.jpg

Electrolux_SOS Gyermekfalu_mezeskalacssutes_04.jpg

Electrolux_SOS Gyermekfalu_mezeskalacssutes_05.jpg

Electrolux_SOS Gyermekfalu_mezeskalacssutes_06.jpg

Electrolux_SOS Gyermekfalu_mezeskalacssutes_07.jpg

Electrolux_SOS Gyermekfalu_mezeskalacssutes_09.jpg

Electrolux_SOS Gyermekfalu_mezeskalacssutes_10.jpg

Az SOS-es gyermekek az elkészített mézeskalácsokat személyesen adták át a Klinikán gyógyuló beteg gyermekeknek. "Nagyon jó volt látni, hogy mekkora szeretettel díszítik az ajándékokat azok, akik talán minden gyermeknél jobban igénylik a szeretetet. Ezúttal ők tudtak meglepni olyan gyerekeket, akiknek most még náluk is nagyobb odafigyelésre van szükségük" - mondta Medveczki Erika, az Electrolux marketingkommunikációs vezetője.
Az Electrolux a teljes program támogatása mellett háztartási eszközökkel és karácsonyi ajándékkal is meglepte a battonyai SOS Gyermekfalu lakóit.

Electrolux_SOS Gyermekfalu_mezeskalacssutes_08.jpg

A cégről


Az Electrolux a világ vezető háztartási és nagykonyhai készülékgyártó vállalata. Minden évben több mint 150 országban, több mint 40 millió Electrolux terméket vásárolnak az egyéni, illetve professzionális fogyasztók. A vállalat készülékei innovatívak, és a funkcionális design jegyében készülnek. A termékfejlesztés során, a szakemberek alaposan tanulmányozzák a háztartási illetve az éttermi felhasználók szokásait és elvárásait, hogy a készülékek valós fogyasztói igényekre kínáljanak megoldást. A vállalat termékpalettáján hűtőszekrények, mosogatógépek, mosógépek, kiskészülékek, porszívók, sütők és tűzhelyek szerepelnek, melyeket Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire és Eureka márkanevek alatt értékesítenek. 2012-ben összesen a cégcsoport forgalma 110 milliárd svéd korona volt, alkalmazottainak száma pedig 60 ezer.

További információ: www.electrolux.hu és http://newsroom.electrolux.com/hu

süti beállítások módosítása