Nincs ilyen widget!

Itt a tuti tipp!

Kezdjük a lényeggel. Mindenhol szembe jön velem a karácsony. Egy kis szaloncukor, egy kis ez, egy kis az, majd az izzó égősor. Aztán egy adag szorongás, hogy nekem is be kell szállnom a mókuskerékbe és időt kell szakítanom a tökéletes ajándékok kitalálására (ez eddig egyszerű) majd a beszerzésére (na ez már keményebb). De most van egy tuti tippem, igaz csak a női rokonaimat fedi le, de azokat teljes egészében.

(Írta: Bakó Zsófi)

i-p.jpg


Szóval ezzel a dologgal én azt gondolom, hogy két legyet ütök egy csapásra, mert a karácsony éves szintű kreativitást igénybe vevő hacacáréja mellett, ott van még egy másik generális probléma, a női téli öltözködés. Egy bizonyos hőmérséklet alatt ugyan már nem kérdés, de nézzük egy ideális esetet, amikor még gond lehet. A nadrágot gyorsan megunja az ember lánya ezért opció lehet a harisnya. Pontosan erre akartam rátérni. Harisnya. Legyen színes, egyedi, printelt, minden csak ne megint szürke és fekete. Íme az ötlet (mondtam, hogy ez a legkisebb része), lássuk a megvalósulást.
És meglett, Virivee jóvoltából, aki mestere az ombre harisnyára festésének és a finoman printelt daraboknak. Alapvetően web grafikus hölgyemény érti a színek keverését és egymás mellé helyezését ezért a kevésbé megszokott színkombináció látványa is főnyeremény. Ugyanígy széles skálát fognak át a nyomott darabok mintái, kezdve az apró formáktól a nagy feliratokig, még olyan is van, ami az ombrét kombinálja a nyomottal.
Akkor kezdődjön a válogatás, de szép darabok kerüljenek a fa alá!

b-r.jpgs-s.jpgp-o.jpgi-m.jpgp-t.jpg
halak1.jpgfelhocombfix2.jpgbogarak2_1.jpgawesome-po2.jpgmadar-rudon3.jpgbagoly-terd_barna2.jpgcicatest-boka2.jpgszemek_narancs2(1).jpgLOVE-turkiz0.jpgkutya-terd_narancs2_1.jpgpisztoly2.jpgkacsintos-barna2(1).jpg

süti beállítások módosítása