Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó 2013.10.27.

Hajnalban reméljük mindenki felkelt, hogy annak rendje és módja szerint átállítsa a lakókörnyezetében található összes órát a téli időszámításra. Aki esetleg elfelejtette volna, most még komolyabb következmények nélkül pótolhatja a hiányosságot. Egyúttal annak örömére, hogy az össznépi mutatókurblizás eredményeképpen mennyi energiát spórolunk világszerte, elégedetten dőljünk hátra a fotelban és nézzünk körül mi is történt a dekooder szerkesztőinek háza táján. (Szerkesztette: Zboróvári Kriszti)

daylight-saving-time.jpg

dekooder banner 125x125.png

hna 2013 01 26.png

Aletta stockholmi helyszíni beszámolójából megismerhetjük az Electrolux Design Lab nemzetközi tervezői pályázat döntőseinek munkáit valamint a témához kapcsolódóan meghirdetett játék nyertesének személyéről is lerántja a leplet. Részletek itt.

hna design studio Facebook oldalát itt követhetitek, ahol Aletta rendszeresen frissíti képtárgyűjteményét és ötletekkel lát el bennünket.

aletta.png

dekooder banner 125x125.png

s2_1.png

Gréti nem habozik megmondani a tuti frankót. Legutóbb éppen arról értekezett, hogy hogyan érdemes őszülni és kopaszodni úgy, ahogy a stílusnagykönyvben meg van írva. Hölgyek, urak, íme a recept.

A Szivarzseb Facebook oldalát innen éritek el.

greti.jpg

dekooder banner 125x125.png

kriszti.png

Kriszti azaz jómagam irodalmi babérokra tört az utóbbi időben. Aki nem csak a képeket szereti nézegetni, hanem olvasni sem rest, annak ajánlanám az álommanó titkairól szóló bejegyzését, amely itt érhető el. 

 ArtInterior Facebook oldalához itt tudtok csatlakozni.

kriszti.JPG

dekooder banner 125x125.png

szoba kilatassal_2.png

Hogyan menthet életet földrengés esetén a tapéta? Kinga blogján ezt is megtudhatjátok, lapozzatok a válaszért ide.

Szoba kilátással Facebook oldalát itt tudjátok követni. Napközben csodaszép enteriőrökkel, este pedig késő esti tárlattal lep meg bennünket.

kinga.JPG

dekooder banner 125x125.png

fejlec_120403_ok1 másolata.jpg

Timi kreatív dekorációs ötlettel rukkolt elő a tökéletes őszi hangulat megteremtéséhez. Csak színes papírra, ollóra és némi fantáziára lesz szükség. Részletek itt.

Az Otthon és dekor Facebook oldalához itt tudtok csatlakozni.

timi.jpg

dekooder banner 125x125.png

ba interior.png

Annamária ez alkalommal egy színekben végtelenül gazdag, eklektikus otthonba kalauzol el bennünket, melyből csodás kilátás nyílik egy őszi hangulatú kertre. Kukkantsatok be hozzá itt.

Annamária Facebook oldalához a ba interior design-hoz itt tudtok csatlakozni, ahol további enteriőr képek és ötletek várnak Benneteket.

 annamari.jpg

dekooder banner 125x125.png

bloglapozo szf.jpg

Fanni tudja, hogy egy jól megtervezett kert a hűvös napok beálltával is ugyanúgy helytáll, mint a méhzümmögéssel tarkított nyári grillpartik idején. Kerti kandallókkal csábít minket a négy falon túlra itt.

KERTdesign Facebook csapatához ITT tudtok csatlakozni.

franciska.jpg

dekooder banner 125x125.png

Fejl+ęc2.jpg

Megőrülök a dzsungel hatású növénykavalkádoktól a szobában, így nem volt kérdéses, hogy Zsófi cikkeiből melyiket ajánlom ezen a héten nektek. Ezt.

Még több érdekes és szép képekben gazdag cikket ITT olvashattok Zsófi blogján.

zsofi.jpg

dekooder banner 125x125.png

inspiration4 banner.jpg

Réka hamarosan új bloggal jelentkezik, addig is, ha szeretnél többet megtudni az Inspir4ation kreatív csapatáról, látogass el honlapjukra:  Inspiration4.

Ha szeretnél tippeket kapni, hogyan tedd jobbá szolgáltatásodat vagy csak szereted a designt, akkor csatlakozz hozzánk Facebookon.

dekooder banner 125x125.png

süti beállítások módosítása