Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó

E heti beszámolóink többnyire a nyarat idézik: kert, utazás, szabadtéri múzeum..., de az ősz már itt kopogtat. Olvassátok a posztokat, élvezzétek a képeket és legyetek velünk ősszel is! (Szerkesztő: Klein Kinga)

búcsú_1.jpg

dekooder banner 125x125.png

fejlec_120403_ok1 másolata.jpg

Timi három bejegyzést is föltett a héten, melyek közül nekem a pepita padlóburkolat válogatás tetszett a legjobban. A bejegyzésért katt ide.

Az Otthon és dekor Facebook oldalához itt tudtok csatlakozni.

otthon és dekor_2.jpg

dekooder banner 125x125.png

hna 2013 01 26.png

Aletta szintén gazdag kínálatából egy különleges osztrák szabadtéri múzeum bemutatását választom. Láttál már gömböt patkókból összehegesztve, vagy fát húsdarálóból készült lombbal...? És ez még nem minden! Bejegyzés itt.

hna design studio Facebook oldalát itt követhetitek, ahol Aletta rendszeresen frissíti képtárgyűjteményét és ötletekkel lát el bennünket.

hna_1.jpg

dekooder banner 125x125.png

s2.png

Gréti egy gyönyörű fiatal modellt, Emily Ratajkowskit mutatja be legfrissebb cikkében, gondolom a férfiolvasók osztatlan örömére. Vigyázat, 18 éven felülieknek! Katt ide.

A Szivarzseb Facebook oldalát innen éritek el.

szivarzseb.jpg

dekooder banner 125x125.png

kriszti.png

Kriszti néhány hete újfajta posztokat ír képeihez. Kis, apró elbeszélések, melyek már-már szépirodalmi magasságba szökellnek. Például: "...tudta jól, hogy a lány arra született minden életben, hogy szabadon repüljön, mint a madár, hátrahagyva cifra kalitkáját, amibe vagy mások zárták be, vagy önként és dalolva költözött, azért, hogy fájó szívvel tekintsen kifelé a rabságot jelentő rácsokon." Jó szívvel ajánlom tehát nyári-őszi olvasmánynak. A képek pedig továbbra is a megszokott színvonalat hozzák. Irodalom itt.

 ArtInterior Facebook oldalához itt tudtok csatlakozni.

artinterior.JPG

dekooder banner 125x125.png

Fejl+ęc2.jpg

Zsófi blogján a bőrszíjak lakberendezésben való használatáról és tárolásáról láthattok praktikus és érdekes beszámolót. Katt ide.

Még több érdekes és szép képekben gazdag cikket ITT olvashattok Zsófi blogján.

sziráki zsófi.jpg

dekooder banner 125x125.png

bloglapozo szf.jpg

Nem tudom láttátok-e Franciska egy régebbi cikkében ezt a minden tekintetben teljes és modern, gyönyörű kertet? Ha nem, most itt az alkalom! 

KERTdesign Facebook csapatához ITT tudtok csatlakozni.

modern-landscape4.jpg

dekooder banner 125x125.png

ba interior.png

Annamária Franciaországba kalauzol bennünket egy ízig-vérig hagyományosan francia, mégis modern otthonba! Jó utazást, klikk!

Annamária Facebook oldalához a ba interior design-hoz itt tudtok csatlakozni, ahol további enteriőr képek és ötletek várnak Benneteket.

Franciországi túra_2.jpg



dekooder banner 125x125.png

inspiration4 banner.jpg

Réka hamarosan új bloggal jelentkezik, addig is, ha szeretnél többet megtudni az Inspir4ation kreatív csapatáról, látogass el honlapjukra:  Inspiration4.

Ha szeretnél tippeket kapni, hogyan tedd jobbá szolgáltatásodat vagy csak szereted a designt, akkor csatlakozz hozzánk Facebookon.

atehelyed.jpg

dekooder banner 125x125.png

szoba kilatassal_2.png

A Szoba kilátással blog nemrég ünnepelte 500. Facebook-os rajongóját, ez alkalomból Kinga egy három részből álló ünnepi bejegyzéscsokorral köszöntötte olvasóit. 1. Nyár festményeken, 2. Szabadtéri szobák3. Egy különleges marrakesi kert bemutatása.

Szoba kilátással Facebook oldalát itt tudjátok követni. Napközben csodaszép enteriőrökkel, este pedig késő esti tárlattal lep meg bennünket.

szoba kilátással.jpg

dekooder.png

süti beállítások módosítása