Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó a hosszú hétvégére

Itt a hosszú hétvége, és az idő is csodás! (Emlékeztek, amikor nyár elején azzal riogattak minket, hogy hosszú idő után a leghidegebb nyárnak nézünk elébe? Nos, nem lett igazuk!...) Gyanítom, a hosszú hétvégére sokan utaztak el, vagy szerveztek kültéri programot. Aki ennek ellenére mégsem tud net nélkül élni, annak ajánljuk szerzőink e heti posztjait. A válogatás sokszínű, izgalmas kalandozás a design világában, kedvetekre lesz! (Szerző: Otthon és dekor)

fecea50946b765d1d2ad3b36658059ec.jpg

dekooder banner 125x125.png

fejlec_120403_ok1 másolata.jpg

Timi ezen a héten megmutatta, hogy egy összecsukható széknek új funkciót is adhatunk, ezáltal hasznossá tehetjük összecsukott állapotában is .Kíváncsi vagy? Itt megtudhatod, mi készült a székből!

Timi Otthon és dekor Facebook oldalához itt tudtok csatlakozni.

002_összecsukható_szék másolata.jpg


dekooder banner 125x125.png

hna 2013 01 26.png

Aletta blogja épp most kapott új ruhát, kattintsatok át, és nézzétek meg itt az új arculatot! Hamarosan az egyik legújabb munkájuk látványterveit is láthatjuk, erről ma már kaptunk egy kis ízelítőt a Facebook-on.

hna design studio Facebook oldalát itt követhetitek, ahol Aletta rendszeresen frissíti képtárgyűjteményét, és ötletekkel lát el bennünket.

1148851_696751963671867_1435061434_n_1.jpg

dekooder banner 125x125.png

s2.png

Gréti blogján a héten a Ferrarikkal kerülhettek közelebbi kapcsolatba. A státusszimbólumnak számító autó egyes típusai között óriási különbségek vannak, fedezzétek fel a gyűjteményt itt!

A Szivarzseb Facebook oldalát innen éritek el.

ferrari_250-gt-tour-de-france-1956-59_r14-545x408.jpg

dekooder banner 125x125.png

kriszti.png

Kriszti nemrégiben egy tipikusan nem görög hotelbe kalauzolt el minket, amely ugyan Krétán található, az ember fia (lánya) mégsem mondaná meg, hogy éppen hol van. Ha kíváncsi vagy a további fotókra, kattints ide!

Kriszti ArtInterior Facebook oldalához itt tudtok csatlakozni.

ammos-hotel-chania-crete-greece-yatzer-5.jpg

dekooder banner 125x125.png

szoba kilatassal_2.png

Kinga a héten a lámpák fontosságára hívja fel a figyelmet. A lámpa funkcionális szerepe mellett dekorál is, és megjelenésével, színeivel sokat tesz hozzá az enteriőr egészéhez. További képek itt.

Kinga Szoba kilátással Facebook oldalát itt tudjátok követni. Napközben csodaszép enteriőrökkel, este pedig késő esti tárlattal lep meg bennünket.

4_36.jpg

dekooder banner 125x125.png

Fejl+ęc2.jpg

Zsófi blogján nagyon megtetszett a nemrégiben bemutatott "Balkonzept" koncepció, melyért az icipici balkonok tulajdonosai szerintem nagyon hálásak lesznek. További fotók itt!

Még több érdekes és szép képekben gazdag cikket ITT olvashattok Zsófi blogján.

Balkonzept-A-Balcony-Railing-Hung-Planter-and-Table-2.jpg

dekooder banner 125x125.png

bloglapozo szf.jpg

Fannitól egy korábbi cikket választottam, amelyben Barbara Kennington angol divattervező kertjét mutatja be. Szerintem nagyon érdekes a divattervezés és a kertdizájn párhuzama, kattintsatok át a további képekért ide!

KERTdesign Facebook csapatához ITT tudtok csatlakozni.

ynk.jpg

dekooder banner 125x125.png

ba interior.png

Ha már Krétán jártunk, ugorjunk át Rómába is! Annamária blogján egy ipari stílusban berendezett étterem és pizzéria fotóit találjátok, amelyből inspirációt meríthettek akár saját otthonotokba is! További fotók itt!

Annamária Facebook oldalához a ba interior design-hoz itt tudtok csatlakozni, ahol további enteriőr képek és ötletek várnak Benneteket.

6 restaurant.jpg
dekooder banner 125x125.png

inspiration4 banner.jpg

Réka hamarosan új bloggal jelentkezik, addig is, ha szeretnél többet megtudni az Inspir4ation kreatív csapatáról, látogass el honlapjukra: Inspiration4.

Ha szeretnél tippeket kapni, hogyan tedd jobbá szolgáltatásodat vagy csak szereted a designt, akkor csatlakozz hozzájuk a Facebookon.

dekooder.png

süti beállítások módosítása