Nincs ilyen widget!

Bloglapozó- Pezsdülj fel!

Itt az augusztus, nyár, színkavalkád, Balaton, limonádé. Készüljünk hát stílusosan az e heti bloglapozáshoz. Vágjatok fel néhány citromot, lime-ot és narancsot, adjatok hozzá egy kis barnacukrot és öntsétek fel egy szódával. Ha készen álltok, akkor bele is vághatunk szerkesztőink legfrissebb cikkeinek fellapozásába. Akik most a vízpartot élvezik vagy a kertben hűsölnek, azoknak is ajánlom írásainkat egy frissítő esti koktél mellett. (Szerző: Baráth Réka-Inspiration4)

IMG_21802.jpg

dekooder banner 125x125.png

fejlec_120403_ok1 másolata.jpg

 

 

 

 

Timi blogján megnézhetitek a Blue Almonds londoni luxus bababolt limitált "királyi kollekcióját", amit Kate elegáns és letisztult stílusa inspirált. Katt a részletekért.

Timi Otthon és dekor Facebook oldalához itt tudtok csatlakozni.

IMG_2171.JPG

 


dekooder banner 125x125.png

hna 2013 01 26.png

Ha ellátogattok Aletta blogjára, izgalmas és sokszínű postokra fogtok találni. Megismerkedhettek az IKEA új papírboltjának pár aranyos termékével, melyeket Letti, Aletta kislánya mutat be nektek. Itt megnézhetitek a képeket. Aztán irány Magyarország! Részletes beszámolókat olvashattok az idei Visegrádi Nemzetközi Palotajátékokról valamint a 2013-as Pécs Expo Kiállításról. De itt nem állhatunk meg, utazzunk tovább egyenesen Oroszországba, ahol közelebbről megismerkedhettek egy Peter Kostelov által tervezett hétvégi házzal, melyben keverednek az orosz hagyományos motívumok a mai kor trendjeivel.

hna design studio Facebook oldalát itt követhetitek, ahol Aletta rendszeresen frissíti képtárgyűjteményét és ötletekkel lát el bennünket.

IMG_2170.JPG

dekooder banner 125x125.png

s2.png

Gréti beavat minket a legújabb nyakkendőkötési trendek részleteibe. Izgalmasnak ígérkezik! Keressetek egy nyakkendőt és már kezdhetitek is a gyakorlást. Itt találjátok meg a cikket és persze a videókat.

A Szivarzseb Facebook oldalát innen éritek el.

IMG_2172.JPG

dekooder banner 125x125.png

kriszti.pngKrisztinél tombol a nyár, egy jó kis csináld magad ötlettel vár mindenkit blogján igazi tengerész stílusban. Majd egyenesen Latin-Amerikába kalauzol minket, ahol megismerkedhetünk egy mexikói butik hotellel valamint egy pazar brazil nyaralóval. A cikkeket itt találjátok.

Kriszti ArtInterior Facebook oldalához itt tudtok csatlakozni.

IMG_2173.JPG



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dekooder banner 125x125.png

szoba kilatassal_2.png

 

 

 

 

 

Kinga egy pezsdítő és sokszínű tematikus bejegyzéssel várja olvasóit, melynek főszereplői a szabadság és függetlenség nagykövetei; a madarak. Ablakok cím alatt Kinga igazi nyári hangulatú, napfényes fotókat válogatott össze. A cikkeket itt olvashatjátok.

Kinga Szoba kilátással Facebook oldalát itt tudjátok követni. Napközben csodaszép enteriőrökkel, este pedig késő esti tárlattal lep meg bennünket.

IMG_2169.JPG

dekooder banner 125x125.png

Fejl+ęc2.jpgÉs csapó! Zsófi a filmek világába kalauzolja el olvasóit, de nem a megszokott módon. Film rovatában a film és a lakberendezés találkozásáról kaphattok sok információt. Természetesen az igazi nyári téma sem maradhat el, Zsófi átúszta a Balatont! Gratulálunk! A beszámolóját itt találjátok.

Zsófi érdekes és képekben gazdag cikkei minden héten a Design Depo Kft csapatának Facebook oldalán!

IMG_2175.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dekooder banner 125x125.png

bloglapozo szf.jpg

Fanni továbbra is csodás kertekkel vár titeket honlapján. Bármilyen stílust is kedveltek, itt biztos találtok kedvetekre valót. A gyűjteményt itt találjátok.

KERTdesign Facebook csapatához ITT tudtok csatlakozni.

dekooder banner 125x125.png

ba interior.png

Annamária blogja is sok izgalmas kalandot ígér. Levendulamező, békés vidéki élet Spanyolországban és egy bájos házikó Brazíliában. A cikkeket olvasva és a képeket nézve olyan, mintha tényleg ott lennénk. 

Annamária Facebook oldalához a ba interior design-hoz itt tudtok csatlakozni, ahol további enteriőr képek és ötletek várnak Benneteket.

IMG_2174.JPG



dekooder banner 125x125.png

süti beállítások módosítása