Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó

Néhol tikkadt szöcskenyájak, máshol frissítőnek tűnő záporok színesítik napjainkat. Aki tud húzzon el szabadságra, mert ez az idő tökéletesen alkalmatlan arra, hogy az ember érdemi munkát végezzen anélkül, hogy hirtelen ötlettől vezérelve agybajt ne kapjon. Azért mi még próbálunk némi újat mutatni nektek, arra az esetre, ha munkát kerülnétek. Lapozgassátok szerkesztőink blogjait.

(Szerző: Zboróvári Kriszti)

szocske.jpg

dekooder banner 125x125.png

fejlec_120403_ok1 másolata.jpg

Timi egy aprócska vidám gyerekszobát mutatott be a héten, ami jó példa arra, hogyan tehetünk élhetővé színekkel és némi fantáziával két lurkó számára egy nem túl méretes zugot.

Timi Otthon és dekor Facebook oldalához itt tudtok csatlakozni.

timi 003_gyerekszoba.jpg


dekooder banner 125x125.png

hna 2013 01 26.png

Aletta posztjai közül egy szívet melengetően romantikus nyári lakot ajánlanék mindenképpen megtekintésre, a verőfényes veranda azonnal levett a lábamról.

hna design studio Facebook oldalát itt követhetitek, ahol Aletta rendszeresen frissíti képtárgyűjteményét és ötletekkel lát el bennünket.

aletta.jpg

dekooder banner 125x125.png

s2.png

Gréti  praktikus okokból kifolyólag kínál könnyű kiskabátokat a kiszámíthatatlan időjárás miatt néha még hűs nyári estékre. 

A Szivarzseb Facebook oldalát innen éritek el.

greti.jpg

dekooder banner 125x125.png

kriszti.png

Kriszti, azaz jómagam egy katalán cementgyár épületének metamorfózisán keresztül ajánlanék egy ízig-vérig loftot a téma szerelmeseinek.

Kriszti ArtInterior Facebook oldalához itt tudtok csatlakozni.

krisz cement-factory-barcelona-ricardo-bofill8.jpg 

dekooder banner 125x125.png

szoba kilatassal_2.png

Kinga közös gondolkodásra invitál egy szép csokorba szedett színes enteriőrmustra apropóján. Vajon az erős színeknek hol lehet helye a lakberendezésben, és mit árul egy egy ilyen tónusválasztás a tulajdonosról?

Kinga Szoba kilátással Facebook oldalát itt tudjátok követni. Napközben csodaszép enteriőrökkel, este pedig késő esti tárlattal lep meg bennünket.

szoba kilátással laberendezés.jpg

dekooder banner 125x125.png

Fejl+ęc2.jpg

Zsófi nem kimondottan csövesek számára íródott posztjában arra szeretne rámutatni, hogy a sokak által csúnyának titulált gáz és vízcsövek hogyan tehetőek esztétikus és dekoratív részévé egy otthonnak.

Még több érdekes és szép képekben gazdag cikket ITT olvashattok Zsófi blogján.

zsofi pipes-bookshelf1.jpg

dekooder banner 125x125.png

bloglapozo szf.jpg

Ahogy leszáll az est, a rekkenő hőség után érdemes kimerészkedni a kertbe. Fanni különleges hangulatú kertet mutat be egyik posztjában.

KERTdesign Facebook csapatához ITT tudtok csatlakozni.

fanni.jpg

dekooder banner 125x125.png

ba interior.png

Annamária blogjáról egy színekkel merészen operáló nem mindennapi házikót ajánlok, kihagyhatatlan.

Annamária Facebook oldalához a ba interior design-hoz itt tudtok csatlakozni, ahol további enteriőr képek és ötletek várnak Benneteket.

annamari.jpg
dekooder banner 125x125.png

inspiration4 banner.jpg

Ha szeretnél többet megtudni Rékáról és kreatív csapatáról, látogass el honlapjukra: Inspiration4.

Ha szeretnél tippeket kapni, hogyan tedd jobbá szolgáltatásodat vagy csak szereted a designt, akkor csatlakozz Rékáékhoz a Facebookon.

mester-mühely.jpg

dekooder.png

süti beállítások módosítása