Nincs ilyen widget!

Házi kertmozi inspirációk

Most, hogy az időjárás is kezd valóban nyáriasra váltani, használjuk ki a felhőszakadás-mentes estéket egy felejthetetlen hangulatú baráti mozizásra a kert végében. Gyerekzsúr, vagy felnőtteknek szóló buli is kikerekedhet a dologból, a csináld magad dekorációs ötletek alapján már most hétvégére is megírhatjuk a meghívókat. (Szerző: Zboróvári Kriszti)

diy-outdoor-movie-night-ideas.jpg

Jó dolog a légkondicionált 3D élményt adó moziban filmet nézni, de valljuk be, azért nyáron a kertmozinak megvan az a különös hangulata, amiért simán lemondunk a dolby surround hatásról és egyéb technikai varázslatokról. A kert végében a kerítésen, a ház oldalán, vagy két cseresznyefa között kifeszített lepedő tökéletesen megteszi filmvászonnak, projektort pedig vagy bérlünk egy napra, vagy ha mi vagyunk a cégnél a kellékesek, szépen hazamentjük a ketyerét hétvégére, majd a hétfő reggeli meetingre ügyesen visszacsempésszük, mintha mi sem történt volna.

01.jpg

A legkisebbek külön élvezni fogják, ha ez alkalommal színesre festett kartondobozokból rögtönzött székekben ülhetik végig a vetítést, feltéve, hogy megfelelő mennyiségű málnaszörppel, chips-szel és pattogatott kukoricával kárpótoljuk őket az ülőalkalmatosság nem túl ergonomikus mivolta miatt.

03.jpg

Ha hűvösebb az éjszaka, egy faládába, vagy kosárba készítsünk ki pokrócokat a fázósabbaknak, de párnákkal, babzsákokkal kerti székekkel is megoldhatjuk az ültetést. Üdítős kartondobozokból készülhet névre szóló tálca melybe mindenki begyűjtheti az ízlésének megfelelő enni- és innivalót, a fontosabb útvonalakat a büféasztalig és a wc-ig mécsesekkel, vagy világító foszforeszkáló fényrudakkal is kijelölhetjük, hogy a vetítést ne zavarja a túl sok fényforrás.

07.jpg

08.jpg

02.jpg

10.jpg

05.jpg

Képek forrása.

süti beállítások módosítása