Nincs ilyen widget!

Kravitz új, és még mindig jó...

2013-ban New Yorkban alakult egy cég, ami lakberendezéssel foglalkozik, egyedi tervezésű dizájn elemek felhasználásával. Ez gondolom nem jelent számotokra semmit, mert nemcsak New Yorkban, de még Mezőcsáton is találhatunk hasonlót, nem egyet. Ami a céget különlegessé teszi, hogy nem kisebb személyiség hozta létre, mint Lenny Kravitz.


Talán meglepő, de ha kicsit megkapargatjuk a dolgot, már találunk benne értelmet. A kreativitás ritkán csak egyirányú. Legtöbbször, aki egy dologban jó, az biztos talál valami olyasmit, mai talán elsőre másnak tűnik, de nagy valószínűséggel az agy ugyanazon területeit veszi igénybe. Találunk még festő színészt, vagy divattervező énekest is, és most persze nem a kiöregedett modellekről beszélek, akik úgy lesznek divattervezők lesznek, hogy komplett kollekciókat koppintanak külföldi divatházaktól, vagy azért tudnak fotósként működni, mert a VIP partikon már megteremtették a szükséges " kapcsolati tőkét", vagy azokról a csajokról, akik külföldön nagyon jól keresnek, mint "lakberendezők", bár senki nem érti, mikor szerezték meg a szükséges tudást, hisz ez is egy szakma lenne.

Ha Lenny Kravitz tervezéseit megnézzük, észre fogjuk venni őt magát. Annyira egyértelmű a stílus, és annyira látszik az egyedi tervezés, hogy biztos nem a fent említett műkedvelésről van szó, hanem valódi érzékről, valódi tehetségről. 

Bővebben: http://www.kravitzdesign.com/
süti beállítások módosítása