Nincs ilyen widget!

Magyar formatervezők másutt....

Mi magyarok mindig is rendkívül kreatívak voltunk. Ez az élet valamennyi területén megmutatkozott, viszont soha nem becsültük meg nagy koponyáinkat. Szinte valamennyien külföldön találták meg számításukat. Nem tudom, hogy ennek oka a mecenatúra hiánya, vagy a befogadó közeg korlátos volta, de az biztos, hogy az alábbi képeket elnézve sajnálhatjuk a történetek ilyetén alakulását.

Ez a gyönyörűséges kerékpár Varga Péter munkája. Nagy valószínűséggel nem fogunk vele nagy országúti versenyeken indulni, de mindenkiből kiváltja a birtoklása iránti vágyat. A Tajvanon megrendezett 14. Nemzetközi Kerékpáros Design versenyen sikerrel szerepelt. Péter további munkái itt találhatók. /kaptam egy kiigazítást, mely szerint Varga Péter nem Magyarországon született, tanulmányait Szlovákiában folytatta. Remélem ez nem von le munkája értékéből semmit, és a magyarországi mecenatúra helyzetét sem javítja a statisztikával/

Szikszai Gusztáv órája/gyűrűje egy mechanikus óraszerkezetet rejt magában. A Szivarzseben nagy sikere volt, de sajnos a tervezővel sikertelenül vettem fel a kapcsolatot. Amennyiben ezt olvassa, kérem jelentkezzen, mert el tudnék adni néhány darabot ebből a gyönyörűségből. 
SS

Várdai Péter Egy transzformer ülőbútort álmodott meg. Némi átmozgatással az egy szerű fotelből, kényelmes hintaszéket varázsolhatunk. A váz szénszálas, a felületek gumiszalagból készültek, így garantált a kényelem.

Kőrös Benedek a felelős kutyatartásra gondolt, mikor ezt az utcai szemetest megalkotta. Problémát okoz, hogy az összeszedet ürüléket még akkor sem tudja eldobni a kutyatulajdonos, ha vette a fáradtságot és összeszedte. Ennek az az oka, hogy az utcai szemetesek tele vannak egyéb hulladékkal. Ezzel a megoldással ez a szituáció kikerülhető. 

Forrás: http://www.yankodesign.com
süti beállítások módosítása