Nincs ilyen widget!

Hotel Spéci

Közeleg a nyári szabadságolások ideje. Szerencsés esetben már ki van szemelve az ország, a szálloda, aszerint, hogy pihenni, szórakozni vágyunk, illetve egyedül, avagy társasággal, családdal, gyerekkel érkezünk. Ilyenkor nagyon nem mindegy hol ver tanyát a nyaralni vágyó. (Szerző: Lukovics-Varga Anita)

panda-hotel.jpg

A kényelmesek biztosra mentek és családostul ugyanoda jártak vissza évről-évre. Ilyenkor jókat lehetett sztorizgatni a hasonlóan ugyanoda visszajárókkal az elmúlt év eseményeiről néhány üveg „hazai” mellett. Szerintem már nem sokan, de vannak még ebbe a csoportba tartozók.
Másokat a puccos helyek vonzanak. Van akinek pusztán a természet, a csend, a magány kell, van akinek a nyüzsgő, látnivalótól roskadó nagyváros, és megint másnak a kihívás, az a nem mindennapi tapasztalás, amit a hétköznapokban valahogy máshogy tud megélni. Valami különleges, nem igazán tipikus. A szállás kiválasztásakor ezt aztán szépen meg lehet alapozni! Hoztam pár kedvcsináló alternatívát a „Nem tipikus szállás” kategóriában. Akinek tapasztalata van róla, ne kíméljen!

icehotel7.jpgSvédország, Ice Hotel

capsule-hotel.jpgJapán, Capsule Hotel

dogbarkparkinn2.jpg

USA, Idaho - Dog Bark Park Inn Hotel

jumbohostel6.jpg

Svédország, Jumbo Hostel



prison-hotel.jpgBoston, Jail Hotel

treehouse21.jpgEgyesült Királyság, The Treehouse Hotel

theoldtrainhotel15.jpgEgyesült Királyság, The Old Railway Station Hotel

turkey-cave-hotel.jpgTörökország, The Cave Hotel

drain-pipe-hotel.jpgAusztria, Drain Pipe Hotel

süti beállítások módosítása