Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó - A pünkösdi rózsa

...kihajlott az útra. - de ennyit a vasárnapi nótaszóról. 

Pünkösdkor a Szentlélek kitöltetését és a keresztyén egyház megalakulását ünnepeljük, így pünkösdvasárnap lévén kezdőképként Molly Hatch tervező gyönyörű pünkösdi rózsával díszített kollekcióját hoztam el bemutatásra.

E rövid ismertető után bele is csapunk szerkesztőink e heti cikkeinek felelevenítésébe vagy akinek még nem lett volna ideje olvasni őket,  azoknak most ajánlok pár izgalmas cikket a bloglapozóban. (Szerző: Bakos Annamária-ba interior design)

bloglapozó.jpg

dekooder banner 125x125.png

fejlec_120403_ok1 másolata.jpg

Ha egy kis újításra vágysz válaszd Timi blogján ezt a csuda klassz "konfettis" falat, mely tapéta hatását kelti. Itt megtudhatod hogyan tudod te magad is elkészíteni. Válaszd a szabályos vagy szabálytalan pöttyöket, az eredmény biztosan mutatós lesz, mert tudod, pöttyösen az igazi!

Timi Otthon és dekor Facebook oldalához itt tudtok csatlakozni.

Hedin-Polka-Dot-Room-1.jpg


dekooder banner 125x125.png

hna 2013 01 26.png

Aletta kis családjával kilátogatott a Max Citybe, a harmadik alkalommal megrendezett DESIGN+ rendezvényre, melynek képes beszámolóját itt találjátok. Alettáék portfóliója ismét gazdagodott, ezúttal egy bérbeadó lakás megtervezésére és kulcsrakész kivitelezésre kértek fel őket. A végeredményt itt találjátok.

hna design studio Facebook oldalát itt követhetitek, ahol Aletta rendszeresen frissíti képtárgyűjteményét és ötletekkel lát el bennünket.

corvinsetanyfotok9.jpg

dekooder banner 125x125.png

s2.png

Gréti a férfi rövidnacik világába kalauzolt el bennünket. Megmutatta mi volt a 70-es évek nem éppen diszkrét bája, emellett felvonultatott pár intő példát, de olyat is amit bátran hordhatnak a férfiak. A cikket itt találjátok.

A Szivarzseb Facebook oldalát innen éritek el.

73b2c4240214d106f6619389b275752c.jpg

dekooder banner 125x125.png

kriszti.png

Kriszti csodás tájakra vitt el bennünket a héten, vele tarthattunk Mozambikbe és egy mexikói nyaralóba is. Jó volt vele együtt álmodozni kicsit! Továbbá Dél-Koreába is elutaztunk, egy családi ház könyvtárába tekinthettünk be, ahova a belsőépítész egy csúszdát tervezett. A cikket itt olvashatjátok.

Kriszti ArtInterior Facebook oldalához itt tudtok csatlakozni.

moon-1.jpg

dekooder banner 125x125.png

szoba kilatassal_2.png

A nappali falait sokféleképp dekorálhatjuk, olykor elég egy jól megválasztott tapéta, egy ütős falszín, felirat vagy egy művészi alkotás. Kinga ezzel a 10 nappali változattal készült Olvasóinak. A cikket itt olvashatjátok.

Kinga Szoba kilátással Facebook oldalát itt tudjátok követni. Napközben csodaszép enteriőrökkel, este pedig késő esti tárlattal lep meg bennünket.

Plush-Blue-Velvet-Living-Room-Country-Homes-and-Interiors-Housetohome.jpg

dekooder banner 125x125.png

Fejl+ęc2.jpg

Zsófi oldalán központi szerepet töltött be a világítás, egy párizsi garzonban mutatta meg miképpen alkalmazhatjuk a mesterséges fényt még a legeldugottabb zugokban is. Továbbá egy remek példáját láthattuk annak, miként tudunk belülről dekorálni a sokak által vitatott OSB lappal. A cikket itt olvashatjátok.

Még több érdekes és szép képekben gazdag cikket ITT olvashattok Zsófi blogján.

Number-Fives-Nest-Row-House-Amongst-the-Landscape-6.jpg

dekooder banner 125x125.png

bloglapozo szf.jpg

Sziklakert, pad, lépcső, csobogó, burkolat mindez kőből, az emberiség egyik legősibb építőanyagából. Fanni megmutatta miképpen alkalmazzuk a követ a kertben, itt olvashatjátok a cikket.

KERTdesign Facebook csapatához ITT tudtok csatlakozni.

contemporary-entry.jpg

dekooder banner 125x125.png

ba interior.png

Jómagam nem mindennapi falfelületeket válogattam össze a héten, volt köztük krétafal, papírlapokból és farönkökből kirakott fal is. Továbbá egy üzlet különös dizájnját is megnézhettük, ahol úszkálhattunk az ötletekben. Nézd meg itt!

Annamária Facebook oldalához a ba interior design-hoz itt tudtok csatlakozni, ahol további enteriőr képek és ötletek várnak Benneteket.

Üzletdizájn8.jpg
dekooder banner 125x125.png

süti beállítások módosítása