Nincs ilyen widget!

5 tavaszi csináld magad ötlet

Nem vagyok egy barkácsoló típus. Pontosabban mindig van egy csomó ötletem, de valamiért sosem valósítom meg őket. Ideje lenne elkezdeni, nem? Hoztam néhány színes ötletet, ami megtetszett. (Szerkesztő: Klein Kinga)

ez.jpg

1. DIY haladóknak

Kezdjük a legnagyobb munkával! Fessünk át egy bútort valami kellemes élénk színűre, mondjuk sárgára, vagy más vágyott színre. Nem új ötlet, de mindig beválik, ha kissé egyhangúnak érzed a környezetedet. Tippem még: amennyiben elkapsz egy lomtalanítást a környéken, beszerezhetsz teljesen különböző típusú székeket és mindet sárgára festheted. Részletes útmutatót a bútor átfestésről több jelenlegi és volt dekooder szerkesztő blogján is találhatsz, itt egy példa Alettától.

Forrás

1_33.jpg

2. Saját függőkert

Igazi tavaszi ötlet egymás fölött lévő kis függesztett kosárkákba ültetni fűszernövényeket, kisebb virágokat. Nem csak hasznos, de esztétikus látvány is. Tetszés szerint lehet kültéren vagy beltéren alkalmazni. Az itt következő linken minden fontos információt megtaláltok:

Forrás

2_36.jpg

3. Varrónők előnyben!

Varrjunk gombokat különböző betűket formázva színes anyagokra, majd feszítsük őket fel keretre. Üdítő színfoltja lesz tavaszi környezetünknek.

Forrás

etsy.jpg

4. Fokozzuk a virágos hangulatot!

Megunt egyszínű,  kemény falú bőröndödet varázsold újjá! Hogyan? Rendkívül egyszerű! Ragassz rá virágos textileket. Útmutatót itt találtok.

4_33.jpg

5. Jutalom a nap végén :)

És ha mindezt megvalósítottad jutalmazd meg magad egy saját készítésű koszorúval, hogy igazi tavaszi külsőt mutass a világnak! Leírás itt!

5_29.jpg

süti beállítások módosítása