Nincs ilyen widget!

Mozizás a kertben

Vajon megfordult már valakinek is a fejében hogy nyáron szabadtéri mozizást rendezzen a kert végében? Ha nem, akkor most biztosan elcsábul és idén beiktatja nyári programjába. 

Egy jó kis nyári program lehet akár gyerekeknek, akár felnőtteknek, de a családok számára is remek kikapcsolódási lehetőség. Bár az idő most még nem nekünk kedvez, azonban bízunk abban, hogy nyáron meleg éjszakák várnak ránk és pop-cornnal a kezünkben élvezhetjük a szabadtéri mozizás élményét. Még bőven van időnk beszerezni a szükséges kellékeket, amihez most ötleteket adunk, és persze megmutatjuk miként is néz ki egy igazi éjszakai kerti mozizás. (Szerző: Bakos Annamária - ba interior design)

Mozizás a kertben_1.jpg

Egy ilyen estén elengedhetetlen a jó film (nem árt ezért többet is bekészíteni), a pop-corn, üdítő és egyéb rágcsálnivaló. Az ételen kívül biztosítani kell ülőalkalmatosságot ez lehet pad, szék, pléd, párna, és hát ami a legfontosabb kelléke az estének az a projektor és a vászon.  

Remek lehetőség családi összejövetelre, melyet akár egybeköthetünk grillezéssel is, majd mikor már kellően besötétedett kezdetét veheti a filmnézés. Számos pozitív példát lehet felhozni miért is jó a kertben filmezni: nem kell bámulnod az előtted ülő ember fejét csak fogod magad és arrébb ülsz, nem kell a kényelmetlen székekben végigülnöd a mára már igen hosszúra sikeredett filmeket, ha ki kell menned nem néznek rád rossz szemmel, ha elfogyott a rágcsálnivalód vagy italod nyugodtan felállhatsz másikért, és ami a legjobb benne, hogy a barátaiddal lehetsz.

Mozizás a kertben_2.jpg

Mozizás a kertben_22.jpg

Mozizás a kertben_23.jpg

Mozizás a kertben_24.jpg

Mozizás a kertben_3.jpg

Mozizás a kertben_4.jpg

Mozizás a kertben_5.jpg

Mozizás a kertben_6.jpg

Mozizás a kertben_7.jpg

Mozizás a kertben_8.jpg

Mozizás a kertben_9.jpg

Mozizás a kertben_10.jpg

Mozizás a kertben_12.jpg

Mozizás a kertben_13.jpg

Mozizás a kertben_14.jpg

Mozizás a kertben_15.jpg

Mozizás a kertben_16.jpg

Mozizás a kertben_17.jpg

Mozizás a kertben_18.jpg

Mozizás a kertben_19.jpg

Mozizás a kertben_20.jpg

Mozizás a kertben_21.jpg

Ha az idő még mindig nem nekünk kedvez, akkor sem kell elkeseredni, mert bent is alakíthatunk ki mozitermet!

A szomszédokat azonban ne feledjük el időben figyelmeztetni (esetleg meghívni), nehogy egy lövöldözős film végett a rendőrség vessen véget a programnak!

Forrás: 1-5, 6 és 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23.

süti beállítások módosítása