Nincs ilyen widget!

Gardenexpo 2013

Funkcionalitással párosuló kreativitás és dizájn, időjárásálló, innovatív kültéri anyagok alkalmazása. Egy mondatban megfogalmazva ez jellemző a kerti trendekre 2013-ban. (Szerző: Tézli-Szabó Franciska)

Element.jpg

Aki kíváncsi a részletekre, a továbbiakban konkrét példákat talál a kerti- és terasz bútor, kültéri világítás és árnyékolástechnikai újdonságokra. Személyesen idén is a Gardenexpón találkozhat ezekkel először március 22-24. között a Budapest Sportarénában. A kiállításon több mint 120 kiállító mutatja be újdonságait, ahol igazi kuriózumként egy hatalmas tulipánkertet is felépítenek 5000 virágzó és illatozó növénnyel.

logo_1.png

Rendkívül hangsúlyosan jelennek meg a kertberendezésben a különböző kárpitos bútorok, melyek határozottan átvették az uralmat a korábbi évek műanyag fonatú kerti bútoraival szemben, tovább erősítve azt az alapszabályt, hogy kertünk/teraszunk megjelenése mind inkább hasonlítson otthonunk belső tereihez. A jelenlegi trend továbbra is a különböző kültéri textíliák és kárpitok-, a kültéri bőr-, és a minden gondoskodást nélkülöző párnatöltetek alkalmazása, egyértelmű alapkövetelménnyé vált az abszolút időjárásálló anyaghasználat. A ma vásárlója már egyáltalán nem akar foglalkozni a kertberendezési tárgyak kezelgetésével, nem akarja a bútorokról a párnákat ki-be pakolni, ládába tenni, majd újra elővenni. Ezzel szemben viszont szeretné, ha azok évek múltával is újkori fényükben és minőségükben pompáznának.

Divine.jpg

Loop.jpg

Ingenua.jpg

Imperial.jpg

Luna.jpg

QT1.jpg

Nomad2.jpg

süti beállítások módosítása