Nincs ilyen widget!

Légy egyedi dizájn iPhone hátlapokkal!

A legkülönlegesebb iPhone hátlapokat sikerült belesűrítenem ebbe a cikkbe, melyek bárhol, bármikor megállják helyüket, és tökéletes megjelenést biztosítanak.

A kreatív eszmével megáldott fiatal tervezők számára nem létezik lehetetlen, mindamellett, hogy dizájn darabokat terveznek különös figyelmet szentelnek a funkcionalitásra, a szép kivitelezésre, az elegáns megjelenésre, és  valami pluszt próbálnak termékeikhez hozzáadni. A válogatásban  találhatóak olyan darabok is, melyekre humoros kompozíció lett tervezve.

Az egyik legszélesebb választékkal rendelkező Society6 oldalán a legkülönfélébb hátlapok közül válogathatunk. (Szerző: Bakos Annamária - ba interior design)

Légy egyedi dizájn iPhone hátlapokkal_1.jpg

Légy egyedi dizájn iPhone hátlapokkal_2.jpg
Légy egyedi dizájn iPhone hátlapokkal_3.jpg
Légy egyedi dizájn iPhone hátlapokkal_4.jpg
Biztosan egyedi iPhone-od lesz, ha saját magad varrod meg hátlapját. A Leese Designnál ezt megteheted, ha színes hátlapjaik közül választasz. Milliméter papíron tervezd meg mit látnál szívesen rajta, majd vegyél tűt, cérnát a kezedbe és kezd el keresztmetszéssel kivarrni az előre megtervezett mintádat.
Légy egyedi dizájn iPhone hátlapokkal_5.jpg

 A telefonálás álcázásának nagy mestere Daniela Gilsans, az Earonic elnevezésű hátlapjával.

Légy egyedi dizájn iPhone hátlapokkal_6.jpg

Légy egyedi dizájn iPhone hátlapokkal_7.jpg

Légy egyedi dizájn iPhone hátlapokkal_8.jpgA KEES háromdimenziós nyomtatási technológiájának eredménye az ilyen hátlap: 

Légy egyedi dizájn iPhone hátlapokkal_9.jpg
Légy egyedi dizájn iPhone hátlapokkal_10.jpg
Légy egyedi dizájn iPhone hátlapokkal_11.jpgA koreai tervező Kim Yong Seong egy kutyát formált meg, szájában bankkártya lóg, ugyanis arra tervezte, hogy alkalmas legyen a kártya tárolására. (Kételkedem abban, hogy az iPhone-on kellene lebegtetni bankkártyánkat).

Légy egyedi dizájn iPhone hátlapokkal_12.jpgA Grove egy kis csapat, szenvedélyes alkotókkal, akik mindent megtesznek a munka elejétől egészen a végéig, hogy a végeredmény kiváló minőség legyen. Az igen precíz, aprólékos, és nehéz munkát megkövetelő hátlap bambuszból készül.

Légy egyedi dizájn iPhone hátlapokkal_13.jpg

Légy egyedi dizájn iPhone hátlapokkal_14.jpg

Légy egyedi dizájn iPhone hátlapokkal_15.jpgEgy pénzérme beillesztésével állíthatjuk az iPhone pozícióját, tervezője Alexandros Stasinopoulos. Az érme egyfajta állványként funkcionál.

Légy egyedi dizájn iPhone hátlapokkal_16.jpg

A Leese Design bálnát megformázó hátlapja többféleképp elhelyezhető, ha akarod hasra fektetheted, oldalra állíthatod vagy akár fel is akaszthatod.

Légy egyedi dizájn iPhone hátlapokkal_17.jpg

Légy egyedi dizájn iPhone hátlapokkal_18.jpg

Légy egyedi dizájn iPhone hátlapokkal_19.jpg

A leginnovatívabb iPhone hátlap, mely már szinte nem is nevezhető annak mindinkább vintage fényképezőnek. Tartozéka öt darab objektív, állvány és hogy divatosak maradjunk kapható még hozzá nyakba akasztható bőrpánt is.

Légy egyedi dizájn iPhone hátlapokkal_20.jpg

Légy egyedi dizájn iPhone hátlapokkal_21.jpg

Légy egyedi dizájn iPhone hátlapokkal_22.jpg

Forrás: 1.

süti beállítások módosítása