Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó

Tőlem, Nektek, első bloglapozóm, fogadjátok sok szeretettel!

Ez történt a héten: XVI. Benedek benyújtotta lemondását, döntését azzal indokolta, hogy elfáradt, nem bírja már a hivatal ellátásával járó terheket. Bud Spencer kamu halálhíre is felborzolta a kedélyeket, azonban a 83 éves színész maga jelentette be, hogy él és virul. Oroszországban meteor okozott pusztítást. 

A világ sanyarú történései után következzenek a mi híreink. Nem tétlenkedtünk, szerkesztettük a dekooder izgalmas cikkeit megmutattuk milyen az igazi utcai művészet, pályázatra hívtuk fel figyelmeteket, ünnepeltük a LEGO 55.születésnapját, lakberendezés területén segítettünk a férfiaknak eligazodni... 

Mindezek mellett saját blogunk háza táján is érdekes cikkek születtek. (Szerző: Bakos Annamária - ba interior design)

bloglapozó2 2013-02-17.jpg

dekooder banner 125x125.png

fejlec_120403_ok1 másolata.jpg

Timi blogszülinapot tartott, ugyanis két éves lett oldala. Gratulálunk és további sok sikert kívánunk! Továbbá szívecskés ötletekkel árasztott el bennünket.

macarons.JPG

Timi Otthon és dekor Facebook oldalához itt tudtok csatlakozni.

dekooder banner 125x125.png

hna 2013 01 26.png

Aletta megmutatta, hogy a dizájnereket miként ihlették meg a mezőgazdaságból ismert terményes zsákok, és hogy azokat miként alkalmazhatjuk a lakberendezésben, mint dekorációs elem. Még mielőtt bárki is kételkedne, hogy ez a textúra lakásba nem való figyelmébe ajánlom a cikket, ahol  Aletta gyönyörű példákon vezet végig bennünket. Ezen kívül mutat nekünk egy formás japán betonházat is egy pirinyó telken, gazdaságosan elhelyezve.

48.jpg

Aletta hna design studio Facebook oldalát itt követhetitek, ahol rendszeresen frissíti képtárgyűjteményét és ötletekkel lát el bennünket.

dekooder banner 125x125.png

VÉRBIRKA.jpg

Gréti elgondolkodtató cikkei után most könnyedebb vizekre evezett. Farsang lévén  gyermekjelmezeket hozott, és felhívta figyelmünket arra, hogy néha az édes semmittevés is jó lehet.

d8713b7737e8ea50698dca8459f60edd.jpg

Gréti Vérbirka oldalának történésit Facebookon is követhetitek, ahol érdekes képeket oszt meg velünk, némi humorral megfűszerezve.

dekooder banner 125x125.png

kriszti.png

Kriszti nem feledtette el velünk a Valentin napot, főleg a férfiakat figyelmeztette eme jeles nap voltára és egy csináld magad ajándékkal állt elő. A héten még megmutatta miként csinálhatunk szerelmetes szívecskés girlandot pillanatok alatt, az ötlet akár esküvői dekorációként is alkalmazható.

Smitten5_1.jpg

Kriszti ArtInterior Facebook oldalához itt tudtok csatlakozni.

dekooder banner 125x125.png

szoba kilatassal_2.png

Kinga egy régebbi cikkében eredeti dán konyhákat mutatott be, melyeket egyszerű formavilág, természetközeli színek, természetes anyagok jellemeznek.

1.JPG

Kinga Szoba kilátással Facebook oldalát itt tudjátok követni. Napközben csodaszép enteriőrökkel, este pedig késő esti tárlattal lep meg bennünket.

dekooder banner 125x125.png

Fejl+ęc2.jpg

Zsófi egy igen aktív héten van túl, ezek közül kettőt emelnék ki. A sikeres Konzerv hotel cikke után tovább feszegette a konténeres dolgot és most egy hidat mutatott be. Majd példákon keresztül bemutatta nekünk a Barcelona fotelt, hogy hogyan állta meg helyét anno, és állja meg helyét napjainkban egy svájci szállodában is. 

pink-accent-chairs-in-wool-fabric-barcelona-chair-replica.jpg

Sziráki Zsófival a dekooder Facebook oldalán találkozhatsz. Friss cikkeit pedig elküldi e-mailben, ha oldalán feliratkozol a jobb oldali menüben.

dekooder banner 125x125.png

bloglapozo szf.jpg

Fanni pár hónap szünet után visszatért a csapatba.
Most a közelgő tavasz örömére abban próbál segíteni nekünk, hogy hogyan válasszuk ki kertünk növényeit, hogy egész évben gyönyörködhessünk bennük. A cikket a megújult KERTdesign-on ITT olvashatjátok.

nyar1.jpg

A KERTdesign Facebook csapatához ITT tudtok csatlakozni.

dekooder banner 125x125.png

ba interior.png

Mivel az írás nem épp az erősségem, így inkább képekkel igyekszem inspirációt, ötletet adni Olvasóim számára. A héten válogathattatok különböző stílusú étkezők közül, lakáslátogatóba mentünk, és lakásunkat dekoráltuk.

Dekoráció a lakásban_10.jpg

Facebook oldalamhoz a ba interior design-hoz itt tudtok csatlakozni, ahol további képek közül válogathattok.

dekooder banner 125x125.png

süti beállítások módosítása