Nincs ilyen widget!

Jól bevált receptek üres falak ellen

Bizony sokszor hallom, hogy probléma, és inkább bizonytalanságból kifolyólag nem tesznek semmit a falakra, pedig ez egy fontos lépés, amit nem érdemes kihagyni. A faldekoráció felrakása egy nagy lépés a személyes tér kialakításában, így sokkal otthonosabb lesz lakóhelyünk. Mutatok 10+1 ötletet, amiből inspirálódhattok üres falaitok átváltoztatásához. Ajánlom figyelmetekbe, hogy pedig otthon megvalósítható képötleteket is találtok nálam ezekhez a projektekhez, ide kattintva.  (szerző: Csorba Anita inspiraciok.hu)


1, tehetsz teljesen eltérő méretű fotókat a falra egymás mellé, ilyenkor használj egyforma színű kereteket mindegyikhez, jól egységesíti őket!

2, nagy lakberendezési áruházban, vagy hobbi boltban vásárolt, alapozott, feszített vásznat ezüst ragszalaggal is dekorálhatsz, és úgy rakod ki a falra! Itt előnyben vannak a geometrikus minták!

3, Készíts a kedvenc helyeden egyféle hangulatú fotókat, és azokat teljesen szabályosan rendezd el!

4, egy falszakaszt dekorléccel leválaszthatsz, adjál ennek a résznek egy kicsit erősebb színárnyalatot, és tegyél rá különböző keretezett képeket, gyerekrajzokat, remekül egységesíti ez a megoldás a szedett-vedett képeidet is.

5, Ha egy falmatricát nem közvetlenül a falra ragasztasz, hanem vágatsz egy nagyobb méretű fehér bútorlapot hozzá, úgy is különleges hatást érhetsz el, egyszerűen csak állítsd a földre és döntsd neki a faladnak. Ha kisgyermekeid vannak otthon, akkor rögzítsd a falhoz feltétlen.

6, Olyan helyekre is tehetsz képet, amik szokatlanok, ezek is hozzáadnak otthonod lakályosságához!

7, Ha vannak kedvenc falitányérjaid, és felrakás előtt keretbe teszed őket, még egyedibb, modernebb hatást érhetsz el vele, és kevesebb tányér is elég ilyenkor a kellemes csoportképhez.

8, Egy szép tálcát is rakhatsz a falra!

9, Mit szólnál egy óriás méretű tükörhöz?

10, Vagy kisebbekhez, amik különböző formájúak?

+1,Ha a keretezett képeidet egy lebegő polcra rakod, könnyebben cserélgetheted a tartalmukat!


Még több különleges faldekorációra vágysz? Nézd meg ezeket is!
-műszőrméből képet!
-hamburger dobozból különleges nyomat
-óriásposzter ingyenes internetes képvarázslóval
-pöttyös kép krumplinyomdával
-szivárványos cikk-cakk minta
süti beállítások módosítása