Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó - Neked, név szerint

A februárt Ignác kezdte, Balázs folytatta, aztán jöttek a többiek is: Rómeó, Tódor, Alex és Bertold.* Mit mutattunk nekik és nektek, Kedves Olvasóink, a héten magunkból, a világból?

Zso bloglap1_1.jpg

Timi elhozta blogjára az összeillő színpárt, Aletta a szivárványt, Gréti a pillanat varázsát, Kriszti a kompromisszum készséget, Kinga a tűzhely melegét, Annamari a talp alá valót, Zsófi a részletekben rejlő otthont. Az életünkből dekoodoltuk nektek ezen a héten is, saját blogjainkon keresztül. (Szerkesztette: Sziráki Zsófia)

fejlec_120403_ok1 másolata.jpg

Timi blogja fejlécéhez hangolta heti színösszeállítását: Lila és narancs, éltető vidám párosítás. Igazán nem kell véka alá rejteni a színes elemeket! Sőt, színezd újra, lásd lilában, vagy rózsaszínben a világot!

003.jpg

Az Otthon és dekor Facebook csapatához itt tudtok csatlakozni.

dekooder banner 125x125.png

hna 2013 01 26.png

 Aletta egyik utolsó cikkében a hétvégi ház a szivárvány minden vidám színében pompázik. Ámulatba ejt a sok tükörrel, fényes felülettel, cukorfalat kiegészítőkkel. A beton mennyezet a hab a tortán.
Ezen kívül Aletta még írt a héten átalakítós munkájáról egy Ferrari piros mosogatóval, legújabb újságban megjelent "lakásáról" és egy fantasztikus klasszicista épületről, ami 1862-ben épült és most újították fel belül loft hangulatban.

125.jpg

Facebookon is követhetitek őt itt.

dekooder banner 125x125.png

VÉRBIRKA.jpg

Gréti ismét megdöbbentő művészetre lelt: Fotográfia, élet a halál után. Walter Schels kétszer is elkapta a maradandó pillanatot. Embereket fotózott élve és holtan. Elgondolkodtató, érzékeny képek születtek.

1_47_2.jpg

Vérbirka Facebook csapatához itt csatlakozhatsz, ha eddig nem tetted.

 dekooder banner 125x125.png

kriszti.png

Kriszti nem enged a 185 centiből, bemutatja, hogy a kis vityillóknak is lehetnek belső értékei. Avagy nem csak az Y kromoszómával rendelkezőknél lényeges a méret.

02_rect540.jpg

Az ArtInterior Face oldalához itt tudtok csatlakozni.

dekooder banner 125x125.png

szoba kilatassal_2.png

Ha konyha, akkor Kingára bizton lehet számítani! Konyhafal burkolatok, öt gyöngyszem kedvcsinálónak, hogy már most elkezdjük tervezgetni a konyhafelújítást. A tavaszi nagytakarítással egyetemben bele is vághatunk!

130127_lechner1.jpg

Csatlakozz a Szoba kilátással Facebook oldalához!

dekooder banner 125x125.png

ba interior.png

Hideg a padló a talpad alatt? Jó kis ébresztő, ha téli reggelen az ágyban felülve lábujjaink a hideg burkolatra érkeznek. Annamari orvosolja a helyzetet kellemes, puha szőnyegekkel.

Szőnyeg a hálószobában_8.jpg

A ba interior csapatához itt tudsz csatlakozni!

dekooder banner 125x125.png

Fejléc1.jpg

Velem, Sziráki Zsófival ellátogathattatok Minszkbe a héten, legújabb kedvenc lakásomba. Otthonos loft mesezöld kanapéval, természetes anyagokkal és jól átgondolt, finom részletekkel fűszerezve. Keresd a kis bika szobrokat!

Engem itt a dekooderen, a facebook oldalán és a blogomon követhetsz figyelemmel. Friss cikkeimet e-mailben elküldöm, ha blogomon feliratkozol a jobb oldali menüben

Loft-Like-Interior-Design-Minsk-02.jpg

Kellemes olvasást!

 

*a héten volt a nevük napja. Bálint is utoléri őket hamarosan, addig is tarts minket szemmel! 

dekooder banner 125x125.png

süti beállítások módosítása