Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó

Köszöntelek benneteket a az új vasárnapi bloglapozóval! Most is rengeteg érdekes téma merült föl a héten, ebből csak egy párat emeltünk ki, hogy ne jöjjetek zavarba a nagy választéktól. Kellemes olvasgatást és szép vasárnapot kívánunk!

Bemutató1_6.jpg

fejlec_120403_ok1 másolata.jpg

Nemcsak elolvasni érdemes Timi legutóbbi cikkét, melyben konkrét tanácsokat ad az étkező berendezéséhez, hanem nézegetni is eltart egy darabig, mert végeláthatatlan mennyiségű képet gyűjtött hozzá! Szinte minden stílus képviselve van. Gratulálok, nem kis munka lehetett!

Az Otthon és dekor Facebook csapatához itt tudtok csatlakozni.

otthon és_1.jpg

hna 2013 01 26.png

Aletta a héten saját munkáját, legújabb publikációját és egyik kedvenc tapétáját mutatta meg. A NÉPSZABADSÁG-ban, 2012. december 28-án megjelent interjút itt olvashatjátok. Aletta ebben a cikkben magyar lakberendezési- és vásárlási szokásokról feltett kérdésekre válaszol.
Ezen kívül átalakítós munkájának utolsó előtti állomásáról is írt a héten. Az eseményeket itt nézhetitek meg.
Végül egy kedvenc tapétájáról olvashattok, amiről saját fotókat is hozott egy szomszédjának az otthonából. A bejegyzés itt található.

A Facebook-on is követhetitek őt itt.

0_1.jpg

VÉRBIRKA.jpg

Grétit jó hogy megtaláltuk. Még véletlenül sem ír étkezőkről, tapétákról vagy a letisztult modern építészetről. És ez így van jól, kell nekünk ez a másság. A héten nem történt a blogján nagy dolog csak megkért, hogy gondold át életed pár évtizedét. 

Aging_Villains_by_Federico_Chiesa1.jpg
 Vérbirka Facebook-csapatához pedig itt csatlakozhatsz.

kriszti.png

Kriszti álom-otthonról alkotott elképzelését látta megvalósulni ebben a svéd vízparti házban, Mit mondjak, én is. Az egyik elképzelésem pont ilyen, a baj csak az, hogy még van egypár elképzelésem és mind-mind más, de ez ne zavarjon benneteket abban, hogy élvezzétek a posztot.

Az ArtInterior Fb-oldalához itt tudtok csatlakozni.

islandhouse05dailyicon.jpg

szoba kilatassal_2.png

Régóta gyűjtögetett képsorozattal leptem meg olvasóimat a héten, melynek témája a téli fények lakásban, kertben, városban. A posztot megnézheted itt.

Csatlakozz a Szoba kilátással Facebook oldalához!

Archimede-di-Acquaefuoco_main_image_object.jpg

ba interior.png

Annamária csütörtöki posztja egy igen eklektikus, extravagáns lakásba kalauzol el minket, ahol a kristály csillár kellemesen együtt él a moodern designnal. Nézd meg itt!

A ba interior csapatához itt tudsz csatlakozni!

Ahol a lámpa van a középpontban_2.jpg

süti beállítások módosítása