Nincs ilyen widget!

Nagyflanc mondja: Jön a tavasz? Esküdj!

Aki rendszeresen olvasgatja a dekoodert emlékezhet rá, hogy Szilveszter előtt még próbáltam segíteni az öltözködési mizérián azzal, hogy bemutattam néhány szettet, amivel rendkívül stílusos együttest tudtok alkotni, szíved elrablójával. (Szerző: Nagyflanc von Vérbirka)


Remélem segítettem, és megfelelően hangulatba jöttetek. Még az is elképzelhető, hogy a hajnali mámoros hazafelé tartó séta, egy ehhez hasonló jelenettel zárult, ami okán aztán már azt tervezed, szervezed, hogy milyen is legyen a nagyon romantikus, tavaszi esküvőd.


Biztos vadul elkezdted már böngészni a netet, és megvetted már az összes fellelhető esküvői magazint, így aztán nem fogok talán újdonsággal előrukkolni számodra. Te is levetted már azt, hogy menő menyasszony már nem megy férjhez hófehérben. Talán némileg arcátlanság is lenne, mert nem hiszem, hogy épeszű ember megkockáztatja az ahhoz szükséges állapot megtartását, és vár a szexszel a nászéjszakáig. 
Természetesen fellelhető az ártatlanság hangsúlyozása nyomokban, de még ha a ruha fehér is, biztos, hogy a kiegészítőkben előtérbe helyeződnek a színek. Méghozzá hangsúlyosan.







Ami jelentősen változott, hogy már nem cikisek a koszorúslány ruhák, már a vőlegény kísérői is szettben pompáznak, és divat az egyedi stílus.


A díszítésnek, kizárólag a pénztárca szabhat határt, bár meg kell jegyeznem, egy kicsit több energiával, egy tavaszi esküvő kevés pénzből is gyönyörűen dekorálható.


Inspirációként idebökök nektek némi hangulatot. Csemegézzetek!


A fotóst csak azért tettem ide, mert nagyon tetszik a rucija :-)


fotók: pinterest

süti beállítások módosítása