Nincs ilyen widget!

Vasárnapi bloglapozó - avagy afterparty a köbön

A szilveszteri konfettit még javában kapirgáljuk a parketta réseiből - megjegyzem feleslegesen, hiszen nyakunkon a farsang - és a karácsonyi dekoráció is felkerült a padlásra, azért az év eleji hajrában is igyekszünk egy-egy poszt erejéig felvenni a virtuális kapcsolatot olvasóinkkal. Lapozgassunk, lapozgassunk jó szokásunkhoz híven bloggereink háza táján. (Szerkesztő: Zboróvári Kriszti)

cimlap.jpg

Mea culpa, mea maxima culpa. Az elmúlt év végét kicsit komolyabban besűrítettem, már ami a táncparketten való háton pörgést és egymás hajának eleresztését illeti. Így történhetett meg az a sajnálatos eset, hogy az ünnepek alatti bulizásból egyenesen az év elejei partik forgatagába sikerült teleportáljam magam és ezzel a lendülettel totálisan megfeledkeztem arról, hogy 2013 első vasárnapján én vagyok a soros a bloglapozó szerkesztésével.

Lelki szemeim előtt tisztán kirajzolódik a dekooder olvasók döbbent tömkelege, amint vízkeresztkor, a karácsonyfa romjainak eltakarítása után csalódottan keresik a bloggereink írásából készült szemezgetést. Ezúton kérve elnézést mindenkitől, igyekszem jóvátenni bűnömet, mivel múlt vasárnap épp a szombati fergeteges funky party fáradalmait igyekeztem kipihenni. Csapjunk hát bele a lecsóba, nézzük, ki mit írt az elmúlt hetekben.

fejlec_120403_ok1 másolata.jpg

Gyerekes családok az idei Jézuska után minden bizonnyal tobzódnak a legóban. Timi a feleslegessé vált darabok alternatív felhasználására gyűjtött össze ötleteket kreatív anyukák és apukák részére. Érdemes végignézni a képeket: itt.

Az Otthon és dekor Facebook csapatához itt tudtok csatlakozni.

timi.jpg

hna-design-Hujber-Nagy-Aletta1.png

Aletta egy régi rovatát, a hétvégi házakat elevenítette fel az újév örömére egy csupa üveg Rhode Island környéki csodanyaralóval. A posztot itt találjátok. És ha már arra jártok, nézzétek meg a 13. Velencei Építészeti Biennáléról készült legújabb bejegyzését is, mert rohadt sokáig csinálta. 100 kép építészeti csoda dolgokról, amiket itt találhattok.

A Facebook-on is követhetitek őt itt.

aletta.jpg

VÉRBIRKA.jpg

Gréti szokás szerint megosztó témát feszeget, és bár az utóbbi időben meglehetősen rákaptam az amerikai tengerészgyalogság által kifejlesztett edzésmódra, a TRX-re, megjegyzem maximálisan egyetértek a véleményével, miszerint a testépítés se nem egészséges, se nem esztétikus, nőiesnek meg aztán végképp nem mondható. Elrettentő példákért ide kattintsatok!

A Vérbirka Facebook-csapatához pedig itt csatlakozhatsz. 

verbirka.jpg

kriszti.png

El sem hiszem, hogy a szilveszteri, meglehetősen jól sikerült buli után volt erőm és energiám másodikán publikálni. Pedig így történt. Mostanság havas lejtőkről álmodozom, így nem csoda, ha hegyvidéki vityillók képeivel igyekszem olvasóim nyáltermelését megindítani. Mint például ezzel itt.

Az ArtInterior Fb-oldalához itt tudtok csatlakozni.

kriszti.jpg

szoba kilatassal_2.png

Kinga egyik kedvenc városomba, Párizsba invitálta olvasóit egy nemzetközi hotellánc egyik szállodájába, ahol  kortárs design bútorok és franciás bohém eklektika által ihletett enteriőr várja a kedves vendégeket. A szobákba itt kukkanthattok be.

Csatlakozz a Szoba kilátással Facebook oldalához

kinga.png

süti beállítások módosítása