Nincs ilyen widget!

Vigyél színt az otthonodba!

Ebben a lakásban annyi jó kis ötlet van, hogy abszolút érdemesnek tartom a bemutatásra. És nemcsak a képek gyors végiggörgetésére, hanem egy alapos szemrevételezésre, és némi "magyarázó szövegre" is. Szóval, az első, és legfontosabb érvem, hogy a lakás modern, de az élhető kategóriából. Az alap kellemes világos árnyalatokból áll, a fehér, törtfehér színektől a bézsekig, barnákig, modern, szögletes formákkal és elemekkel. Éppen ez az a kombináció, amit sokan és szívesen használnak alapként, hiszen ezt szinte el sem lehet rontani. Mégis, az átlagos "modern bézs" otthonoktól jóval több! Hogy miért? Mert van benne egy kis szín és egyediség! Egy nagy kép a falnak támasztva (!), pink fotel és izgalmas retró csempefal a háttérben - néhány különleges elem, ami feldobja a teret. Szerző: Otthon és dekor

Szuper a könyvespolc, ami nincs túlzsúfolva, ráadásul térelválasztóként is működik, így szó szerint is légies.

Hasonló képet egy kis kézügyességgel te is készíthetsz! Csak egy négyzet alakú feszített vászon, és egy jó minőségű festék kell hozzá - a kép szélein élénken, majd befelé haladva egyre halványabban, vízzel hígítva kell felvinni. A színes puff játékos és szép, huzatán a rózsaszín visszaköszön!

Kis elmélkedés a pink fotelről: ha ilyen, viszonylag kis felületen használsz élénk színt, alkalmazd bátran! Válassz pinket, élénk narancsot (-az idei év trendszínét, a mandarin tangót), türkizt, sárgát, vagy amilyet csak szeretnél! Egy már kidobásra ítélt, régi, de szép formájú fotel is kaphat új ruhát és nagyobb megbecsülést így!

No és a fentebb már említett csempefal: azt már megszokhattuk, hogy a csempét "nem szeretik" a modern enteriőrökben, itt viszont dekorációs elemként kap új értelmet. A különböző mintázatú, retró hatású csempék egymás mellé illesztve különleges "műalkotássá" emelkednek. Szintén érdekes a bútor mögötti falszakasz kialakítása, amely, fából készült.

Az ágy háttámlája már csak hab a tortán, a hatalmas, osztott téglalapokkal. Összességében pedig íme, egy otthonos, mégis egyedi lakás "receptje".

 

süti beállítások módosítása